Täpsustame siis üle neile, kes üle kolme sõnalisi lauseid endale mõtestada ei suuda, et BS on http://mkazak.livejournal.com/12907.htmlmx77 kirjutas:See on küll BS, igaüks kes vähegi meditsiini ja inimese anatoomiat ja funktsionaalsust tunneb saab aru et see on tõeline umbluu.Fucs kirjutas: Täitsa võimalik.
Selle 100 kohta on igasuguseid jutte.
See kaalu jutt on muidugi jama (nagu oleks 100, 200 ja 300 kirstu/saadetise kaalu jms kaasavara järgi)
Siin hr meedik väidab, et on asja sees olnud, andnud omal ajal vaikimsvande 25 aastaks sellel teemal ja 100 on hoopis doonororganid (mida hangitakse vastasvõitlejate kehadest).
http://mkazak.livejournal.com/12907.html
BS ei ole
Fucs kirjutas:Täitsa võimalik.Yks kirjutas: Kaup "100" tähistab Vene sõjaväe žargoonis laskemoona. Ilmus kasutusele teise Tšetšeenia kampaania ajal. Oletatavasti seoses iseloomulike (tsink)kastide tõttu.
On veel väidetavalt kasutusel termin kaup "700". Tähistab rahatähti ehk palka.
Selle 100 kohta on igasuguseid jutte.
Keegi ei oletagi ega väida siin midagiYks kirjutas:Milleks oletada, kui Venemaal ilmub järjepidevalt (üle 200 aasta, alates esimesest Пословицы русского народа) näiteks selline tore entsüklopeedia, milles käsitletakse venekeelset žargooni ja vanasõnu? 2007.aasta üllitises (Большой словарь русских поговорок) on sõna kenasti sees. Tegu ei ole keldritoodanguga vaid autoriteks on omaala asjatundjad.
Ja mõtelge nüüd natukene loogiliselt, keda kuradit huvitavad laste laibad või doonorelundid Ukrainas, muul põhjusel kui vaid propaganda (ja sel juhul ei kasutata koode vaid SinuTuubi paisatavat materjali - isegi võltsitud). Ilmselgelt on antud juhul tegu militaarsest aspektist huvipakkuva "koodiga". Laskemoona, haavatud võitlejate ja lahingus langenute kohta käiv on operatiivinfo, mida oodatakse, vajatakse ja teinekord ka kuulujuttudena levitatakse...
PS! Loomulikult on põnev ja pakub õudusvärinat tõlgendus, et kaup "100" tähistab lastelaipu (mõeldes välja fantastilisi selgitusi küll vastava kirstu üldkaalu küll tsinkkirstu pikkuse kohta). Ainult, et neid pole sealses konfliktis eriti kuskil veel õnneks tekkinud. Selleks, et neid "tekiks" (ja kasvaks viha ühe või teise osapoole vastu) tuleb käima tõmmata "kaevikutelefon" ning genereerida mida-iganes. Ka seda, et kuskil streamis pealtkuuldud kõnet, teel liikuvast kaubast "100", tuleb mõista kui teel liikuvat laste laipade killavoori. Unustades, et lapsi ei ole vaja mingite vooridega kuhugi edasi (või tagasi Venemaale) transportida. Kohalikuna ta sinna samase hukkumispaiga lähedale enamasti maetud saaks. Võtke ükskõik milline Beslani pantvangi kriisi käsitlev raport või dokument või kirjeldus ja leidke mulle sealt kasvõi üksainus märge kaup "100" kohta! Esineb kümneid märkmeid küll Alfa (a la Альфа в Беслане: «10 человек «груз 200», 23 человека «груз 300») küll muude üksuste kaotuste kohta just kaup "200" või kaup "300" kontekstis, kuid mitte ühte märget laste kohta kaup "100"'na. Allikakriitiliseks lähenemiseks ja loogiliseks mõtlemiseks kutsutakse sellist tegevust!

Ma tõin näited, milleks erinevatel aegadel "груз 100" erinevates allikates peetud on, või kuidas tõlgendatud.
Kõik. Mina pole seda enda jaoks kuidagi tõlgendanud.
Kui on tähistanud laskemoona, siis OK. Loogiline. Seda ka ütlesin.
Samas võivad igasugused "koodid" tähendada kokkuleppeliselt erinevatel perioodidel erinevates konfliktides midaiganes. Afgaanis oli "200" asemel kasutusel ka "021". Nii ka praegu Ukraina puhul selle "100" taga võib olla midaiganes. 2007a vanasõnade ja žargoonileksikon kohe kindlasti ei pruugi seda objektiivselt kajastada, mida tarakanid 2014 Ukrainas "kood 100" all mõelda võivad ja millele kokkuleppeliselt selle koodi on andnud.
mahlamüts kirjutas: Loogiline mõtlemine huvita siin foormumis küll kedagi. Kui sinu väljapakutu ei lange kokku üldise jamaga, mida siia postitatakse, siis tembeldatakse sind venemeelseks, mardikaks ja agendiks.

Sa pole siiani aru saanud, et ÕHUtõrje raketist ei räägi siin ammu enam keegi ?mahlamüts kirjutas:Millist venemeelset propat? Kui ma ei nõustu siinse hüpleva õhutõrjeraketi teooriaga, siis olen ma venemeelne propagandist?
Samuti mingitest raketi "põrkamistest".
Tegelikult täismõttetu jahumine.
Mul oma ajaga targemat teha.
Loovutan aupaklikult oma edaspidiselt potensiaalselt raisatava foorumipinna siin tänuväärselt korda looma tulnud uutele loogiliselt mõtlevatele härradele. Hoidke aga oma lippu kõrgel siis.