Martin Heremi intervjuud

Vasta
Saturn
Liige
Kontakt:

Re: Kaadrimuudatused

Postitus Postitas Saturn »

Smith kirjutas: 23 Jaan, 2024 21:54 Tänases Esimeses stuudios väga hea kokkuvõttev intervjuu Martin Heremiga. Ikka väga suured kingad, mida täita järgmisel KVJ.
Täiesti nõus. Väga hea intervjuu! Selged sõnumid ja võib olla võtab sõjaärevust maha neil, kes viimastel nädalatel üllatusid, kui kuulsid Venemaa jätkuvast ohust.
Dzinn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dzinn »

Some kirjutas: 23 Jaan, 2024 22:18 Oot, sain ma saate lõpust õigesti aru, et Herem läheb poliitikasse? Eurovalimised äkki?
2024. aastal ei jõua.
https://www.valimised.ee/et/euroopa-par ... 024-aastal
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Dzinn kirjutas: 24 Jaan, 2024 11:36
Some kirjutas: 23 Jaan, 2024 22:18 Oot, sain ma saate lõpust õigesti aru, et Herem läheb poliitikasse? Eurovalimised äkki?
2024. aastal ei jõua.
Kui siin miskit juriidilist konksu pole siis sul õigus... Herem paneb ameti maha 30.juuni.
Samas, kui nüüd seadust vaadata siis tegevväelane ei tohi kuuluda ühtegi erakonda aga valimistel osalemise piirangut mul ei õnnestunud tuvastada? Ehk siis ikkagi on mingi võimalus?
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Re: Martin Heremi intervjuud

Postitus Postitas Poti soldat »

Juriidilist poolt ei tea aga ametis olevat KVJ valimistel kandidaadina osalemas ma küll ei tahaks näha, kohe üldse ei tundu sobiv.
Muidu NATOs või ELis mõnda nelja tärni ohvitserile sobivat kohta pole lähitulevikus vabanemas?
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Ma tõesti ei tea õiget vastust, kuid olles temaga ise vahetult ja korduvalt kokku puutunud, siis tean tema huumorimeelt, kus sageli on tugevat irooniat.
Tundub, et iroonia igasuguste pendeldajate, kaardimooride ja "pastakast-imejate" suhtes.
...
Lähete poliitikasse?

Ei jõua ära oodata, et näidata, kas ma lähen (hetkeline mõttepaus 8) ) või ei lähe. (muie)
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Aga panite tähele (ütlete küll, et blondiin) Liisu Lassi väga tugevat intervjuud? Pean silmas just küsimusi ja nende rõhuasetust. Kujutan ette, et nt Kanal2 oma tavapärase killer-reporter tasemel oleks suutnud näidata, kui nõrgalt taolist intekat teha...
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Saturn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Saturn »

Kapten Trumm kirjutas: 24 Jaan, 2024 14:54 Aga panite tähele (ütlete küll, et blondiin) Liisu Lassi väga tugevat intervjuud? Pean silmas just küsimusi ja nende rõhuasetust. Kujutan ette, et nt Kanal2 oma tavapärase killer-reporter tasemel oleks suutnud näidata, kui nõrgalt taolist intekat teha...
Ma pole varem tema suur fänn olnud, aga jah, väga hea intervjuu läbiviimine tema poolt. Oli ettevalmistunud ja asjalikud küsimused.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

Dzinn kirjutas: 24 Jaan, 2024 11:36
2024. aastal ei jõua.
Ei usu, oli ju kirjas et väsinud on. Poliitika teeks kõik vaid hullemaks.
Mercurius
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mercurius »

Spekuleerin, kuid võibolla Kirdekorpus või mõni muu rahvusvaheline struktuur/ülikool?
Martin Herem
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Martin Herem »

Aga kihla võiksite küll vedada. :D
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

Laske inimesel natuke rahus mutte püüda ja konjakit juua.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

No kindral Trummi kasutajanimi on vaba, äkki hakkaks ka sisu tootma?
professional retard
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Oleks KVJ teadnud, mis ameteid ta peale reservi minekut, rahva ja foorumi nõudmisel ( :lol: ), peab hakkama pidama, poleks ta ilmselt sellist sammu astunud.
Kui ennem tegi midagi valesti kaitseväelasena, siis nüüd hakkab KÕIK valesti olema! :shock:

Kaastunne! :wink:
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Mina mõistan küll, kui kindral mõnda aega püüabki mutte ja vahelduseks kribab mõne Postimehe arvamusloo.
Ei ole üksildasemat ametit kui juht. Õigetel ja headel otsustel on palju sugulasi, kuid halvad ja valed otsused on enamasti orvud.
Kui mulle maksaks keegi eripensioni, siis võiks tüdimuseni tegeleda asjadega, mis sulle meeldivad, mitte mida sa pead tegema.
Mind ilmselt leiaksite siis peamiselt töökojast ja garaazist.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline