Austet kamraad, saadaks Teid õige selle "tasakaalustatud vaatega"!

Austet kamraad, saadaks Teid õige selle "tasakaalustatud vaatega"!
Hmm... kaen, et mina pole siin ainus unetu!
https://www.err.ee/1608945737/sinisalu- ... se-kuriteoAndres Raid käis samuti Donetskis ja okupeeritud Mariupolis. Kas kaitsepolitsei on välja uurinud, kuidas tema sinna sai ja mis ta seal tegi?
Ma praegu ei tahaks seda põhjalikumalt kommenteerida. Küllap aeg annab arutust, et mis ja kuidas ja nii edasi.
Aga see pakkus teile huvi?
See on täiesti loomulik, et meile pakuvad huvi inimesed, kes seda piirkonda külastavad. Sinna ei ole ilmvõimatu minna, kuid sinna iga suvalist inimest ka ei lubata. Nii et kindlasti me peame kaaluma neid asjaolusid ja vaatama, mis põhjusel, ja analüüsima seda kõike tervikuna. Aga ma sellele üleliia suurt tähelepanu ei osutaks.
Kas sinna on võimalik saada ilma, et Venemaa näeks, et neile tõuseb sellest kasu?
No ilmselt see on suhteliselt keeruline jah. Et miks nad peaksid sinna lubama sõja ajal inimesi, kes on selgelt Kremli režiimi vastased. Ma ei näe tõesti sellel mingit põhjust.
https://www.delfi.ee/artikkel/120173880 ... uu-puhtaks„Ema, andesta! Ma olen valmis oma tegude eest vastutama,“ pahvatas Narva kunstnik Vladimir Kaštan internetis. Mees tunnistas, et maalis Narva tanki endist asupaika piiravale kiviaiale grafiti, mida kõik pidasid provokatsiooniks.
Ta kirjutas ühismeediasse postituse, kus tunnistas kõik üles. Kaštan rääkis ka Rus.Delfiga: kuidas see kõik toimus, mida ta oma teoga öelda tahtis ja miks ta selle üles tunnistas.
Ülestunnistus ilmus veebi 16. aprillil kella 21 paiku. Öösel rääkis RusDelfi korrespondent Vladimiriga. On võimalus, et 17. aprillil võidakse ta kinni pidada. Ta ise valis vestluse koha – Sõpruse silla kõrval. Kunstnik, aktivist Vladimir Kaštan, keda paljud tunnevad Vovan Kaštani nime all, saabus jalgrattal, turjal seljakott - selles oli ikoon, mille leidis kunagi Peterburis prügimäelt tema tüdruksõber. Läkiläkilaadse mütsi tegi ta ise - kiirnuudlitest.
Kaštan on mures, sest usub, et on ta kogu Eesti venekeelset kogukonda alt vedanud. Seda ta kindlasti ei tahtnud, rõhutab mees. Mõte maalida grafiti oli spontaanne, selle mõte oli öelda oma sõna sõja vastu. Kuid kõik leidsid, et see oli provokatsioon.
„Kirjutasin kõik oma ülestunnistusse,“ ütleb Kaštan. „Sellest, mida sellised sõnad endas kannavad, mida selline positsioon tähendab, kui hävitav see on, kui kohutav see on. Pean silmas konkreetselt Tatarski sõnu, mida ta ütles Ukraina nelja piirkonna vabastamise puhul toimunud vastuvõtul. Kui ta seda ütles, võeti teda kuulda, see öeldi avalikult, see salvestati videole, see kogus meeldimisi. See mees kutsuti kinnisele pidulikule üritusele, talle anti autasu. Nüüd voolitakse temast meie silme all kangelane. Kuidas kangelasi voolitakse Wagnerist, teistest täiesti vääritutest inimestest. Ja ma tahaksin, et inimesed kaaluksid, kas nad tahavad sellega liituda,“ selgitas Kaštan, miks kirjutas ta kiviaiale loosungi „Võidame kõiki, tapame kõik, röövime keda vaja. Ja kõik saab olema nii, nagu meile meeldib.“ Need sõnad lausus tapetud putinist-sõjapropagandist Vladlen Tatarki (õige nimega Maksim Fomin) eufoorilises meeleolus otse kaamerasse, kui viibis vastuvõtul Kremlis.
Tundub,et siin on tegemist sellise isikuga,kes tahaks ratsa rikkaks saada ja otsustas selle nimel dokumente noormehelt välja meelitada,et siis neid hiljem kinnimakstud propa eest kasutada.Ning mine sa tea,vast isegi originaale vahendada.Räägitakse,et USA sõjaväevanglad pidid eriti karmi korraga olema.Poti soldat kirjutas: ↑17 Apr, 2023 15:57 Rubriigist "internetis ei tea keegi et sa oled koer": venemeelset propagandat postitav sotsiaalmeedia kanal "Donbass Devushka", kes väitis end olevat tüdruk Mila Luhanskist kes 2014 aastal lapsena jäi Ukraina suurtükitule alla, oli tegelikkuses 37 aastane endine USA mereväe allohvitser Sarah Bils.
https://twitter.com/nexta_tv/status/1647729855587385347
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline