O: suuremaid padrunikesti -millest kannataks viinapitsi teha
Minu soovitus on, et joo pudelist !
Või siis on ju tänapäeval igas mõõdus soliidseid plastmass - topsikesi.
Aga vask/messing anumad, mida toidu käitlemiseks kasutatakse/kasutati (nagu ka viina doseerinine ja manustamine), kaetakse/kaeti seest tinaga. Mitte plii ega mingi pehmejoodise tinaga, vaid puhta, rahvakeeli inglistinaga.
Puhasta kest ära, näit happega , aja kuumaks jne...Enne jooma asumist jahuta + 5 kraadini.
Aga vask/messing anumad, mida toidu käitlemiseks kasutatakse/kasutati (nagu ka viina doseerinine ja manustamine), kaetakse/kaeti seest tinaga. Mitte plii ega mingi pehmejoodise tinaga, vaid puhta, rahvakeeli inglistinaga.
Puhasta kest ära, näit happega , aja kuumaks jne...Enne jooma asumist jahuta + 5 kraadini.
-
Närakas
- Liige
- Kontakt:
ühinen arvamusega ja soovitan mitte muuta kristallpitside imeilusat kõlinat, metalli tagumiseks.Arnold kirjutas:P.S. Kui jutt väga mõistukõneline sai, siis lihtsalt öeldes: Jooge klaasist! Keemiatundi tagasisaatmisest pole ju kasu ja kus võetakski!?
pakun välja - tehke parem ilusast hülsist viinapudelile kaunistustega kest. Seda saab enne viina manustamist, sügavkülmikus külmutada ja viin on kauem laua peal jahe.
Alati võib ju hullemaks minna....
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Saksa 20mm vaskkestast viina joomine ei ole küll ebatervislikum kui pitsist.
See on umbes sama et kartul on mürgine kui seda 10kg korraga ära süüa.
See, et tekiks tervisekahjustus vasest on seda viinuskit vaja ikka tarbida niipalju, et annad otsad ja mitte vase tõttu. Vaskpudelis ma tõesti ei soovita viina hoida.
Ohutu
Vaskkest puhasta ära nii, et läigib ja kata metallilakiga. Mina nt. lakkisin ainult seest + välimine serv 1cm muidu jäi väljast nii nagu 70a vask on .
Päris kena vidin sai ja erinevalt vene aeg toodetud küünlajalgadest kuhu põlevat küünalt ei tohtinud panna, on asi kasutuskõlblik.
See on umbes sama et kartul on mürgine kui seda 10kg korraga ära süüa.
See, et tekiks tervisekahjustus vasest on seda viinuskit vaja ikka tarbida niipalju, et annad otsad ja mitte vase tõttu. Vaskpudelis ma tõesti ei soovita viina hoida.
Ohutu
Vaskkest puhasta ära nii, et läigib ja kata metallilakiga. Mina nt. lakkisin ainult seest + välimine serv 1cm muidu jäi väljast nii nagu 70a vask on .
Päris kena vidin sai ja erinevalt vene aeg toodetud küünlajalgadest kuhu põlevat küünalt ei tohtinud panna, on asi kasutuskõlblik.
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline