O: suuremaid padrunikesti -millest kannataks viinapitsi teha
O: suuremaid padrunikesti -millest kannataks viinapitsi teha
Selline idee tekkis siis, et teeks padrunikestadest viinapitside komplekti - seetõttu peaks siis kest ise olema vast õhutõrjekahuri oma? Eeldatavasti võiks jääda pits samasse suurusjärku kui 4cl või gramm suurem.
Et kui kellelgi on ideaalses korras isendeid üle, millest kannataks midagi sellist teha, andku teada aadressil cedric@email.ee.
Et kui kellelgi on ideaalses korras isendeid üle, millest kannataks midagi sellist teha, andku teada aadressil cedric@email.ee.
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
oleme jõudnud selgusele, mida täpselt vaja on! Nüüd andke hagu ja pakkuge mulle midagi müügiks:)Mamba kirjutas:Võibolla 4.5 venelaste tankitõrje kahuri oma oleks sobiv, või saksa 3.7 flacki hülss.
Sihuke paras amps.
2cm on kindlasti väike, sisse ei mahu mõhkugi ja proovi sa valamise ajal seda õiget vagu tabada, kallad nii et laud leemetab.
-
uudishimulik
- Liige
- Kontakt:
Kõige parem kui oleks mitmes mõõdus:)
Igaühele vastavalt võimetele......igaks juhuks võiks ju mõni 76,2 ka ikka olla.
Hetkel neli 2cm vasest flacki oma täitsa olemas, kui huvi on siis 300 eest võin anda, saatmine minu kulul. Varem oli neid rohkem aga poisid on paremad välja nokkinud kus udupeened kanad all. Kuigi ma ei välista et ka sealt võivad need välja tulla kuna keegi pole neid puhastanud, aastaarvud ja muud numbrid kõik väga hästi näha.
Igaühele vastavalt võimetele......igaks juhuks võiks ju mõni 76,2 ka ikka olla.
Hetkel neli 2cm vasest flacki oma täitsa olemas, kui huvi on siis 300 eest võin anda, saatmine minu kulul. Varem oli neid rohkem aga poisid on paremad välja nokkinud kus udupeened kanad all. Kuigi ma ei välista et ka sealt võivad need välja tulla kuna keegi pole neid puhastanud, aastaarvud ja muud numbrid kõik väga hästi näha.
Esimese asjana tuli meelde, kuidas mürsu hülsis sai praskat kääritatud. Hülss sai enne korralikult pestud ja loputatud, seisis kurilka nurgas muidu aastaid kasutult.
Et asjaga nagu alati kiire oli, siis läks tarbimiseks juba loetud päevade jooksul. Maitse oli jube, vask, raud jm andsid sellise kompoti, et peale esimest maitsmist oli isu kadunud. Maitse püsis suus veel järgmiselgi päeval. Aga mis meie nõrgad... Tugevamad kaanisid selle segu jäägitult sisse ja olid peale seda paar päeva näost rohelised ja vankusid san.tshasti vahet. Peldiku väljanägemist ei taha kirjeldada.
Et asjaga nagu alati kiire oli, siis läks tarbimiseks juba loetud päevade jooksul. Maitse oli jube, vask, raud jm andsid sellise kompoti, et peale esimest maitsmist oli isu kadunud. Maitse püsis suus veel järgmiselgi päeval. Aga mis meie nõrgad... Tugevamad kaanisid selle segu jäägitult sisse ja olid peale seda paar päeva näost rohelised ja vankusid san.tshasti vahet. Peldiku väljanägemist ei taha kirjeldada.
Ulan-Ude40, 75274
-
Frundsberg
- Liige
- Kontakt:
Nii palju kui mina olen saksa poole kaevikukunsti näinud, tehti pitsid siiski pea 100% 2cm Flaki hülssidest. On ete tulnud ka 26mm alumiiniumist rakatipüstoli hülsist tehtud pitse, aga need on pitsiks liiga kerged. Saksalased ei suuda juua nii palju kui venelased, seega 37mm kestast tehtud viinapits oleks olnud enamikule neist liig mis liig
.
Teema tuletab meelde tsurkasid "ühtse ja jagamatu" avarustelt, kes bensupritsi ujukist omale "kuldhambaid" tegid. Kui nad üldse kunagi muidugi hambaid pesid, aga kui ehk ette tuli, siis kujutan ette seda väljasülitatud pastat, mis oli roheline ka siis, kui tuubi peale oli kirjutatud hoopis midagi muud kui "Lesnaja"! Mehed, jooge viina, aga ärge sellest tsurkaks kätte minge! 
P.S. Kui jutt väga mõistukõneline sai, siis lihtsalt öeldes: Jooge klaasist! Keemiatundi tagasisaatmisest pole ju kasu ja kus võetakski!?
P.S. Kui jutt väga mõistukõneline sai, siis lihtsalt öeldes: Jooge klaasist! Keemiatundi tagasisaatmisest pole ju kasu ja kus võetakski!?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist