Soovitan lugeda minu poolt ennist viidatud stenogrammi.
Tsiteeritud lõik oli vastuseks küsimusele, miks kohtulikult karistatud isik töötab avalikus teenistuses (Välisministeerium).
kas saab....??
Jälle üks JOKK lahendus.Teoreetiliselt saaks ju siis niimoodi,et vend tuleb vangist välja (karistus on karistusregistrist kustutatud) ja asub politseisse tööle.lamjak kirjutas:Soovitan lugeda minu poolt ennist viidatud stenogrammi.
Tsiteeritud lõik oli vastuseks küsimusele, miks kohtulikult karistatud isik töötab avalikus teenistuses (Välisministeerium).
Kunagi kui ma ebaõnnestunult õigusteadust studeerisin, toodi näiteks et mittejurist ei saa eales aru, kuidas saab läbinisti vale kohtuotsus olla õige seetõttu, et seda pole õigel ajal edasi kaevatud.paharet kirjutas:Jälle üks JOKK lahendus.Teoreetiliselt saaks ju siis niimoodi,et vend tuleb vangist välja (karistus on karistusregistrist kustutatud) ja asub politseisse tööle.lamjak kirjutas:Soovitan lugeda minu poolt ennist viidatud stenogrammi.
Selle lahenduse kohta saab ka öelda, et "vend on juhtunust järeldused teinud ja asunud paranemise teele"
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kulgeja ja 3 külalist