Äkki ükskord juba aitab härrased!!!Arheoloog kirjutas:Täiesti mõtetu hülgemöla seal kommentaariumis! Nagu tavaliselt...Eks see anonüümsus annab vist "tiivad" ja julguse, millest tavaelus puudus...inariv kirjutas:http://publik.delfi.ee/news/kuum/articl ... 4361&com=1
karm blatnoitekst mõnel mehel seal...
Kes Teid siin ähvardab, aru ma ei saarh kirjutas:Tea mitu korda on vastavat kolimisettepanekut siin tehtud?Aga härrad ei lange nii madalale.Minus tekibki küsimus,et kas see muinsuste kaitse kedagi üldse huvitab?Konkreetsetele küsimustele ja ettepanekutele ei vastata,paremal juhul poetakse selle taha,mina ei ole ametnik-pole minu asi jne... Teengi järelduse-lahendused,rahva harimine ei ole eesmärk.Hea on ju mõistujuttu ajada,ähvardada.Ja varre võite ka endal pooleks lüüa,tõsiselt.Foorumis hea ähvardada.
Ja karavan veerebki edasi...
rh Postitatud: 26 Juun, 2009 21:17 Teema:Frundsberg kirjutas:
Üldse võiksite selle teemaga kolida ära detektoristide foorumisse, mis puutub militaarteemasse mingi pagana kullast jublakas või mündid? Mind isiklikult näiteks absoluutselt ei huvita. Edaspidi võiks siin siiski rääkida konkreetselt militaarteemaga seotud leidudest ja muu jutt hoida kuskil oma spetsiifilises foorumis.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist