Lemet kirjutas:Aga üldiselt on vaatepunktid selged(tommy poolt on Urmas Oja kõige oma "kvaliteediga" tipp ja midagi paremat tahta oleks saatanast.
Ah milline kokkuvõte.
Ja mina veel arvasin, et peale tõlketöö sinus muid andeid polegi....Koomik missugune...
Pigem said oma teise lausega lähemale..
Kui juba kedagi arrogantselt teisejärguliseks tituleerida, siis peaks seesama tituleerija olema suuteline ju ometigi mängleva kergusega ka esmajärgulisi autoreid välja pakkuma
Ehk, enne kui kedagi madalatasemiliseks hindama hakata, tahaks midagi hindajalt endalt näha.
Ja iseenda, mitte teiste mõtteid
Konkreetse isiku ja tema juhitava ajakirja saatusest pole mul suurt sooja ega külma...
Ja nende autorite juurde...
Minu jaoks on teisejärguline see, kes mulle midagi uut ja huvitavat ei paku...Mõnele teisele võib seesama jällegi tõeline elamus olla...Mis mulle tähtsusetu, on kellelegi tähtis. Ja vastupidi.
Saad aru...??
Nii et, ära muretse, küll ma vastavasse teemase lingi panen, kui midagi(minu arust) huvitavat näen. Mina näed, ei muretse üldse, kui sina selle kohta kuulutad, "et mis kuradi jama see on"...
Polekski ehk reageerinud, kuid nägin teemas, mida harva külastan, mälestuste omas siis, sinu reageeringut, kuidas sulle ilmatul kombel liiga tehtud on, millepeale nüüd igasugune tõlkimistuju ära kaduvat..
Et keegi julges midagi teravamat öelda, pole tähtis mis kontekstis...
Oleks siinses valikus nutuemotikon, oleks neid vist ridamisi...
Lasteaias oleme või..??
Mina pean nüüd sulle autoreid otsima või.??
Tegele ise sellega(aega paistab sul volilt olema) ja kui mina neid teisejärgulisteks hindan, mis see sulle korda peaks minema.
Kindlasti kellegile teisele meeldib ja nende kiiduavalduste saatel sul hää peesitada.
(muide, naljad on enamasti päris head,...kas hakkas parem)
Seega, igaühel on isiklik arvamus mingi isiku ja tema loomingu kohta. Samuti selle väljendamisõigus.
Kui aga mõni hakkab teatavaid tasemehinnanguid andma, siis mina tahaks juba midagi rohkemat näha. Et mida hindaja siis ise samas asjas suudab..
Eriti, kui vastaval alapõllul peamiselt tühjus valitseb...