Walter2 kirjutas:klemmikas kirjutas:See on su esimene viga, et sa eeldad pelgalt 50kW järgi, et ei saa 250 km/h.
Tuleb ehitada väike ja kerge auto, leida õige mootor.
Võiksid ju isegi selle peale tulla, et 50kW ei näita veel mootori tegelikku jõudu, võime ehitada sellise 50kW mootori, millel on tohutu pöördemoment, mis võimaldab sinna järgi panna kiire ülekande, mis pikkamisi selle 250 km/h kätte saab.
Teine variant on ehitada selline 50kW mootor, millel on tohutu pööretevahemik näiteks 30 000 rpm, mis võimaldab kasutada aeglasemat ülekannet, mis vajab vähem otsest jõudu.
Ma ei eelda midagi - teoreetiline lõppkiiruse arvutamine on autonduse õppekavas sees, soovitan valdkonna huvi korral korrektsed baasteadmised omandada selmet sellist ülalkirjeldet jama edasi toota...
Aamen..
Miks sa oled endas nii kindel, et mina jama toodan praegu? See, et kuskil õpetuses on selline teoreetiline arvutus sees, kas see tähendab, et see on absoluutne tõde ja insenerid pole võimelised arendama välja sõidukit, mis suudaks 50kW mootoriga 250 km/h tippkiiruse saavutada?
Ma ei räägi siinkohal tingimata tänavalegaalsest autost.
Sul endal vist jääb natuke vajaka neist teadmistest.
Sa praegu eeldad, et 50kW on üks kindel mootor, aga see ei ole nii, seletasin juba korduvalt, mida kõike annab teha, et oleks võimalik saavutada 250 km/h lõppkiirus.
See näitab, et sinus ei ole innovaatilisust ega soovi areneda ning otsida lahendusi.
Võimsus 50kW ütleb tegelikult mootori kohta väga vähe.
Sellist mootorit võib ehitada väga suure pöördemomendiga, mis annab õige ülekandega võimaluse saavutada selline kiirus või siis ehitada selline mootor, mis jookseb 30 000 pööret välja.
Samal ajal ehitades autole võimalikult kerge ja väike kere, väike veretakistus jne.
Kui sa teemat piisavalt ei valda, siis ole ettevaatlik ütlemisega, et mingi asi on võimatu, sest võid endast sedasi rumala mulje jätta.
Riigi siseturvalisus on kõige alus, sealhulgas piisavalt kiired politseiautod.