Vaadake, et te siis minu eest kah kaevate ja õlut larbite.
Umpapoiss rääkis lasteaias "metsas tanki kaevamisest" nii, et kasvataja küsis minu käest igaks juhuks pärast üle

Lehkab satanismi ja nekrofiilia järeleArnold kirjutas:Einoh, endal ka mure, kui laps peaks lasteaias oma vanematest rääkima - teistel on poemüüjad, õpetlased/õpetajad, ehitajad, aga minu oma saab rääkida, et isa kaevab välja surnud inimesi, käime koos isa ja emaga vanades katkistes majades jne.
Herr´Arnold üllatab jälle...Arnold kirjutas:Einoh, endal ka mure, kui laps peaks lasteaias oma vanematest rääkima - teistel on poemüüjad, õpetlased/õpetajad, ehitajad, aga minu oma saab rääkida, et isa kaevab välja surnud inimesi, käime koos isa ja emaga vanades katkistes majades jne. Siiamaani pole lasteaiast politseisse teatatud, või kui on, siis pole sealtpoolt tülitatud - eks nendegagi koostöö toimib ja üha paremini.
No kui Soomes, siis toome ta ära sealt põtrademaaltASuur kirjutas: Aga LionRat?
Ära ütle,et sa jälle Soomes oled!
PW kirjutas:No kui Soomes, siis toome ta ära sealt põtrademaaltASuur kirjutas: Aga LionRat?
Ära ütle,et sa jälle Soomes oled!. Vinged pealkirjad oleks Iltalehtis ja Õhtulehes, "Eesti sõjardid viisid mehe metsa" jne. Vene lehtedes oleks veel parem, "Eesti fašistid ründavad süütuid töölisi" või "Erna grupp röövis jälle inimese"
.
Tegelikult oleks tore küll, kui LionRat ikka tuleks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline