1. Ma rääkisin juba eespool, et me ei peaks pingutama nende ladude varjamisega. Lihtsalt samasuguseid ruume peaks olema mitmeid ja vastane ei teaks kuskohas just milline moon asub.Telc kirjutas: 1. Arvad, et su keskladu jääb vaindlase kaartidele märkimata?
2. Kuidas varjad laskemoonatransporti kesklaost vahelattu õhuluure ja sellelt infot saava õhurünnaku või kaudtulelöögi eest?
3. Tegelikult ma ei saa su eesti keelest aru. Kirjutad "ladude kompleks" - ainsuses. Järgmises lauses: "igaühes neis" - kas siis on ikkagi mitu kompleksi? Kui mitu? Ühes laos on jah sul 20mio padrunit, aga kokku ladude peale?
4. Mille pooles antud lahendus on parem sellest, et üksus tuleb tagalast puhkamast-ümberformeerimiselt tagasi otsesesse lahingtegevusse (eesliinile) igal mehel lahingukomplekt moona omal kaasas pluss siis üksuse varud. Vajadusel siis rv jagab moona juurde või tehakse tasajagamist. Ma täpselt ei ole teemat uurinud, aga lahingkomplekti laskemoonakogused pole vist ometi laest võetud?
2. Ega seda õhuluuret ikka eriti ei tee, kui ala asub keskmaa ÕT-ga kaetud piirkonnas. Kui seda veel hetkel pole siis toimub see transport loetud minutid. Vahelaod peaks vastu pidama kõigile relvadele vähemalt kuni 122 mm kaliibrini. Parimal juhul jõuaksime aastate pikkuse rahuliku tööga selleni, et kesklaost vahelattu liigub moon tunnelis, tsiviilelelus kasutatavate elektritõstukite abil. Vahelaoks kasutatavaid punkreid peaks olema valik ning neid ruume saab kasutada mitmel erineval viisil postsioonil asuvate üksuste toetamiseks.
3. Võibolla lauseehitus oli jah segane. Ma mõtlen 16 ladudekompleksi, igaühes muuseas ka paarkümmend miljonit padrunit, kokku siis 300 .. 400 (500) miljonit.
4. Me siin just rääkisime neist sadadest kilodest moonast mida on hea kasutada lühikese aja jooksul kui kaitses oled. Mingit tagalas puhkamist Eesti totaalses konfliktis Venemaaga ei ole. Pole olemas tagalat. Pole olemas võimalust anda kellelegi aega puhkuseks.