Ei tea kas keegi tema käest üldse julgeb küsidavdreving kirjutas:Seda asja pead küll Arnoldi käest küsima.

Pilte?Dan kirjutas: Ideid ?
Tuleb millalgi.Shiim kirjutas:Pilte?Dan kirjutas: Ideid ?
Temaatiline suhtlusportaal ei ole koht, kus avaldatakse ametlikke seisukohti. Seda esiteks. Teiseks, paras lollpea Sa oled, ja et mina olen väheseid, kes Sulle seda ka öelda viitsib (kes jõuab vasikaga võidu joosta!?), ei muuda asja. Võib ennast muidugi veel lollemate imetlusega ümbritseda, kindlasti läheb tuju paremaks. Eks pea oma "Ville võitlusi", keda see tõesti peale võsapetside huvitama peaks, parandamatut kahju oled juba teinud.Mis teha elu on lihtsalt selline huvitav. Kohe viskan siis asja Pealtnägijasse.Mis mul ikka kaotada,riigiametniku ametlik seisukoht ütleb,et loll ma ju olen. Huvitav riik ja veelgi huvitavamad esindajad.
Kas nad siis ei olegi selle foorumi liikmed või?vdreving kirjutas:Oletagem,et siit foorumist põikab läbi no näiteks meie peaminister või president ja ütleb,et väike osa riigi rahvast st foorumlased on lollimad,kui Dreving.Kuidas ennast tunneksite? . Jään arvamuse juurde,et Arnold on nagu teine Veltu.
Kasutajad foorumit lugemas: Majestic-12 [Bot] ja 1 külaline