Sõja eest välismaale.

Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Või kui tädil oleks rattad...
Vasta
Sakamoto
Liige
Kontakt:

Re: Sõja eest välismaale.

Postitus Postitas Sakamoto »

Noh, kui seda pilti vaadata, siis särk on juba rebitud :lol:
... iseasi kui D-päev käes on, kas siis ka nii palju mune ja "edevust" jätkub?
ps. peale füüsise omab suurt tähtsust ka vaimne tervis.
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Smith »

ps. peale füüsise omab suurt tähtsust ka vaimne tervis.
Ma usun, et see on isegi kõige tähtsam.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Kasutaja avatar
Katamorgaana
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Katamorgaana »

Sakamoto kirjutas: 17 Veebr, 2024 14:07 siin, siis ühe meie "suurärimehest patrioodi" arvamus olukorrast, kui sõda peaks puhkema...https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1202 ... ttevotjaks
tsiteerin..Kui Eestis peaks siiski puhkema sõda, siis on mehel plaan valmis. „Lendan helikopteriga Saaremaale, sealt edasi Rootsi ja Hispaaniasse.“
"mees" peaks aru saama, et kui sõda juba puhkenud on, siis Saaremaa kohal tõmmatakse sellised kahtlased kopterid kohe alla.
Kui juba selline meelestatus, et sõja eest ära, siis kindlasti mitte nö viimasel hetkel, reservistil on siis juba hilja kui Eestis mopp välja kuulutatakse. Suuremat pilti jälgiksin - Trump saab presidendiks, vaherahu või rahulepe Ukraina arvelt ja VF-le soodsalt = peagi on ka siin s*tt ventikas. Ja kui selles s*tas ei soovi püherdada, siis reservistina sellel hetkel lennupiletid riiki, kus KV kohuslast Eestile välja ei anta desertöörluse eest.
"There is no good government, there is no bad government, there is just the government, and every country is just a labor camp, make no mistake of it".
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

siis reservistina sellel hetkel lennupiletid riiki, kus KV kohuslast Eestile välja ei anta desertöörluse eest.
Millest küll selline naiivne arvamus, et"sellel hetkel" lugupeetaval lennukile lastakse jalutada või et ülepea midagi tavareisideks õhku läheb? Juba praegu tuleks hakata samme sättima...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Exitus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Exitus »

Meil ei ole sellist sügavust nagu Ukrainas ehk siis kui Narvas , Tartus , Tallinnas käib lahingtegevus siis Ikla piiripunktis kontrollitakse passe ja vanuseid ja KRA registrit, et kas ikka pead riigis olema või võid lahkuda.

Meie ühiskond on nii kaua elanud heaolu / lumehelbemullis , et järsku algava, mitmedimensionaalse rünnaku korral on arvatavasti kogu riigis kõikehõlmav segadus ja paanika. Mõtleb nii piirivalvur , rekkamees, laevakapten kui poemüüja kuidas päästa oma pere ja ennast.
Alati neid kes liiguvad rindest eemale ja kes rinde poole ja väita, et laevad ei liigu, lennukid ei lenda ja autos ei sõida on suht optimistlik. Sõidavad ja lendavad igas suunas. Lastakse põhjendamatult kontrollpunktidest läbi ja samas ka kontrollpunktides auklikuks.
Ellu jääb see kes selles korralageduses ja paanikas suudavad orienteeruda ja kohaneda, kes ei suuda see jääb sõjale jalgu.
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Kontakt:

Ütleme nii, et mina isiklikult sellist äkki algavat totaalsõda meie pinnal hästi ei usu.
Venelased peavad hakkama ikkagi vägesid koonda piiri lähistele ja see meil märkamata ei jää.
Iseasi on see, kui hakkab "konna keetmine" ja see kestab kuid, nagu juhtus Ukraina puhul.
Kes ikka natuke tajub ja omab rahalisi vahendeid, et mitu kuud kuskil konutada, saab putku küll, ma arvan.
See, et Vene Ukrainat ründab, oli ju 2022 jaanuaris selge, ning mul on isegi telefoniga salvestatud klipp, kus
Grigore-Kalev Stoicescu 23.02.2022 ütleb õhtuse Aktuaalses Kaameras, et sõjast pole pääsu ja see hakkab lähiajal kindlasti.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Hispaaniasse tõmbamise plaanid on tegelikult jama. UKR näitel käis eelmäng kõva aasta ette. Ja kuni viimase hetkeni polnud selge, et kas läheb asjaks või mitte - isegi Herem tunnistas, et tema arvas, et ei lähe.

Et siis hakata iga pingetõusu peale ennetavalt Hispaaniasse lendama? Kui Moskva teeb pingetõusu 2-3 aastat, mitu korda siis lennata on vaja?

Kolmandaks ma arvan, et kui asi sinna kisub, siis mingit üldist põgenemisvabadust meil olema ei hakka, piiripunktid ja piir lähevad lihtsalt valve alla, sest muidu mõjuks selline tegevus hävitavalt nende moraalile, kes kaitsma peavad hakkama.

Arvan, et see "patrioodist ärimees" pole lihtsalt asjadega kursis.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
STI69
Liige
Kontakt:

Re: Venemaa alistab Ukraina. Vene rünnaku ootuses.

Postitus Postitas STI69 »

Sakamoto kirjutas: 17 Veebr, 2024 14:07 siin, siis ühe meie "suurärimehest patrioodi" arvamus olukorrast, kui sõda peaks puhkema...https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1202 ... ttevotjaks
tsiteerin..Kui Eestis peaks siiski puhkema sõda, siis on mehel plaan valmis. „Lendan helikopteriga Saaremaale, sealt edasi Rootsi ja Hispaaniasse.“
"mees" peaks aru saama, et kui sõda juba puhkenud on, siis Saaremaa kohal tõmmatakse sellised kahtlased kopterid kohe alla.
Kui ta aegsasti enne sõja puhkemist siit oma kopteriga uttu ei tõmba siis arvatavasti rekvireeritakse temalt see kopter samamoodi nagu tuhanded N1 ja muude kategooriate sõidukid.
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Kontakt:

Hispaaniasse tõmbamise plaanid on tegelikult jama. UKR näitel käis eelmäng kõva aasta ette. Ja kuni viimase hetkeni polnud selge, et kas läheb asjaks või mitte - isegi Herem tunnistas, et tema arvas, et ei lähe.
Seda ma ju ütlesingi, et see aeg võib olla pikk ning ongi see konnakeetmine millest ma rääkisin, AGA
inimesed ju ometi põgenema said esimestel päevadel, minule teadaolevalt ka paljuski teenistusealised.
Venemaa ise ju ei teinud tsiviilide kinnihoidmiseks suurt midagi ?
Mina sügavalt kahtlen, et meil leidub see ressurss, kes hakkab teenistusealisi kinni hoidma. Kaitseliitlasi on Eesti pindala arvestades nii vähe ja Läti poole on neid külateid küllaga , kuhu inimesed proovivad autodega pressida (isegi kui sealgi tõenäoliselt sõjategevus käib).
Tallinna suurematesse sadamatesse Sõjaväepolitsei võib-olla pannakse välja, aga jällegi, neid igasugu väikesadamaid on meil küllaga
ja inimestel igast väikelaevu üha rohkem.

Vähemalt mina Heremi väljaütlemistest lugesin ridade vahelt välja, et tema kavatseb sõdima minna motiveeritud kaasmaalastega ja
vägisi teenistusealiste meeste püssi alla toomine eriline prioriteet ei paistnud olema.

Loodame, et me ei saa seda kunagi teada, mis tegelikult saab.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Ukraina piiripunktidest sõjaväeealisi mehi igatahes üle ei lastud. Võibolla kuskilt metsast sai ringi minna.
Väikesadamad päästeventiiliks ei saa - võid kindel olla :D
Õhuruum läheb kinni suht esimese asjana.

Minu silmis on tegelikult häbiasi, et sellised Heina taolised taoliste "plaanidega" lehvitavad. Jääme siis lootma, et see kopter mõnele patrullivale Su-27-le ette satub. Piinlik peaks olema, kui oled argpüks, siis vähemalt ole vait.

Enda jaoks mõtestasin selle lahti nii, et ma olen valmis aasta jooksul vähemalt kuu aega enda aega panustama selleks, et ehk ei tule seda kõike päriselt teha. Soovitan sama ka kõiksugu "arvamusliidritel" teha. Kas Soomes ka taolisel jõukusetasemel sedasi esinetakse? Või vaadatakse sulle tänaval pärast viltu?
Viimati muutis Kapten Trumm, 19 Veebr, 2024 11:53, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Kapten Trumm kirjutas: 19 Veebr, 2024 11:50Piinlik peaks olema, kui oled argpüks, siis vähemalt ole vait.
Toetan :evil:
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Kontakt:

Minu silmis on tegelikult häbiasi, et sellised Heina taolised taoliste "plaanidega" lehvitavad. Jääme siis lootma, et see kopter mõnele patrullivale Su-27-le ette satub. Piinlik peaks olema, kui oled argpüks, siis vähemalt ole vait.
Siin olen Sinuga ühel nõul. Tegelane peab saama arvamus- ja muudelt liidritelt verbaalset näopeksu ja tegelikult saama tühistatud moraali
õõnestamise eest (tuletame meelde milline reaktsioon oli isegi peaministrilt sündivusuuringu kohta !).
Tegelane käib koolides regulaarselt loenguid pidamas ja see nali tuleb kohe ära lõpetada - kus on haridusminister ma küsin ?
muruniiduk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas muruniiduk »

Smith kirjutas: 19 Veebr, 2024 11:56
Siin olen Sinuga ühel nõul. Tegelane peab saama arvamus- ja muudelt liidritelt verbaalset näopeksu ja tegelikult saama tühistatud moraali
õõnestamise eest (tuletame meelde milline reaktsioon oli isegi peaministrilt sündivusuuringu kohta !).
Tegelane käib koolides regulaarselt loenguid pidamas ja see nali tuleb kohe ära lõpetada - kus on haridusminister ma küsin ?
Ja pealegi veel suur eeskuju "edumeelsetele" noortele, või vähemalt viimane aeg on ta sotsiaalmeedias päris aktiivne olnud, kus on sihtgrupp just noored.
Minu silmis kukkus tema turuväärtus ajaloo prügikasti.
Exitus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Exitus »

Sellise kaliibriga mehel on arvatavasti täiesti ükskõik mida mingi jõmm milneti foorumis arvab. Koerad hauguvad aga karavan sõidab edasi. Tema karavan sõidab sinna kuhu ta tahab ja enamuste karavan sõidab järgmisel hommikul mittemeeldivale palgatööle.

Tänapäeva noortel ongi ju enamasti huvi maailma, rahanduse, liberaalse , salliva multikulti maailma poole vaadata mitte relv käes metsas istuda.

Seda lugu, et keegi tühistaks tema kutse kooli esinema ära , sest avaldas arvamust sõja ja põgenemise teemal... nii suurte munadega direktorit/juhti rahaks isegi näha. Enamus meil ikka kaasava hariduse, HEV\Lõk, ,Hepa, jne jne roosamanna poolt
KasinMasin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas KasinMasin »

Eks Eesti poolt saab väljagi vast ega väljuva peale ei hakata moona kulutama. Samas ega me niisama Blue Spear-i ei osta. Arvestades, et venelased lasevad oma enda hävitajaidki Mustal merel kohati alla. Ei tahaks ise tsiviilkopteriga Läänemerele proovima minna. Eriti nüüd, kus igasuguseid droone ja muud kraami, mis näeb kohati tsiviilkraami sarnane välja. Aga las tüüp teeb eksperimendi kui tahab.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist