Kokkusaamised

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Väga tore oli..tõesti on nii, et foto mingil määral muudab kujutust mudelist . Reaalselt olid esitatud mudelid tunduvalt paremad kui fotol...
Aga club üritus oli päris sisutihe :) ..järgmise korrani ja edu "mudeldamisel"
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tõsi ta on, reaalis oma silmaga vaadates on nähtu ikka palju parem, veelgi paremaks teeks asja veel päevavalgus, aga kust sa seda keset talve ja sellisel kellajal ikka võtad. Parovoz -i poolt kaasatoodud lennuk šokeeris ikka täiega - ma tean küll, et 1:32 on suur mõõtkava, aga iga kord tundub valmimisjärgus mudel lausa hiiglaslik... seegi reaktiiv oli selliste gabariitidega, et tundus enam-vähem normaalne ainult peremehe käes.

Urmas.
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Tere-tere!
Šoki kohta ei oska öelda aga silmades oli imelik läige :) , on suur küll teine...ja ehk on tõesti mõtekas eraldi teema teha...
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

See Parovozi SU polnud mitte mudel vaid viskerelv. Uhh.. ma ei saanud poolt ööd magad. 1:48 skaala on ikka kole pisike küll, 1/72 ja 1/144 ma üldse ei räägi, kirbusitt. Huvitav missugune 1/24 elukad välja näevad :shock:

Vaoina ujuv peletis oli ka vahva , kalapüügivahendid olid ainult puudu, figuurid annavad ikka kõvaste juurde. FW Anton tõestas et kuu ajaga saab shortrunnist täitsa viisaka eluka. Andrusan tankipark oli võimas, BT oli no nii kift et .., pildi pealt poolt pooltki seda...
Fossiili imevigur valmistas tiba pettumust, lubatud keermeid ei paistnud kusagilt :twisted:

Ehk siis nagu ikka , tore oli ja järgmise korrani
simmtann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

Ega teie hulgas seekord fotomasinaga spiooni ei leidunud?
Tehisintellekt ei suuda kunagi asendada inimidiootsust!
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Tere-tere!
Paraku oli seekord piltnik hõivatud tähtsama asjaga,... ei taibanud kaasa ka võtta. kaamerat...eks ole teinekord targem :)
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Väga tore oli, nagu alati. Peab vist püüdma varem ilmuda, sest seekord tundus kohal oldudaeg kuidagi üürike

Joss Metsast kirjutas:. 1:48 skaala on ikka kole pisike küll, 1/72 ja 1/144 ma üldse ei räägi, kirbusitt.
Mina näiteks nokin seda sitta edasi :wink: See mudel pani mind lõplikult veenuma, et tegin õigesti kui 32 skaala lõplikutl kõrvale jätsin. Asi pole selles, poleks olnud hästi õmmeldud.. ma ei kahtle hetkekski, et Parovoz sellest väga hea lõpptulemuse suudaks teha, aga minuarust on selles mõõdus midagi sellist, mis häirib. vot ei oska öelda, aga paljud 1/32 lennukid mulle eriti ei meeldi..mingi proportsooni väkr ja silm ei suuda seda asja enam vaadata kui ilusat tervikut vm. jne, aga nt 48 on ilusam.
Ise jätkan ikka kirbusitaga, kuna endiselt tahan neid palju teha ja endiselt leian piisavalt näiteid, et mõni asi on 72 ikka nii armas, et nutt tuleb peale:) Nagu naiteks viimesel Soome näitusel see pisike Kamovi kopter..midagi nii ilusat pole ma ammu näinud ja just tänu sellele, et asi oli 72..see mõõt lihtsalt sobis sellele ja koos hiilgava teostusega oli see asi seekord üks parimaid leide minu jaoks.

Ok aitab nüüd, kipub kaugele kalduma:) Igatahes oli taas meeldiv sarnaselt kallutatud inimeste seltskonnas ilusaid asju vaadata, järgmise korrani igatahes!:)

ps. teen ettepaneku Rauli järgmine kord ilma pooleli töö näidiseta tuppa mitte lasta;)

Kk
siirlane
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas siirlane »

Jutt jumala õige, mis 1/144 või 1/32, mis mõõtkava see on!?
Õige suurus on alati olnud 1/35 ja vahet ei ole kas lennuk või helikopter.

Kalle kirjutas:
ps. teen ettepaneku Rauli järgmine kord ilma pooleli töö näidiseta tuppa mitte lasta;)

Ah et niikaugele on asi läinud, no mis siis ikka kui Surmaingel tuleb kas mudeliga või mudelita siis ikka lõuksi, lõuksi talle :mrgreen:.

ps.ps. Millal järgmine kord kokku saadakse ja kus ja mitu mudelit tuleb kaasa võtta?
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tundub et järgmine kord peaks olema tuleva nädala kolmapäeval, seega siis 4. veebruaril. Ja arvata võib, et ikka Kullos.

Urmas.
Immelmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Immelmann »

Minul jääb jälle vahele. Olen ilusti tööposti otsas.
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Ingel kohal!
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Kuigi midagi militaarset momendil ei ehita tulen kindlasti kohale.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Mul ei ole jälle midagi ette näidata, te kas julgengi tulla :)
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Õhtu nael oli see kui Kallel imestusest suu ammuli vajus ja ta stressist nõdra ihuga koju läks. Dr. Fossiili pajatused mõjusid suht laastavalt. Pütsepp peksa ei saanudki! Jee-jeee.
Samas, Urmas-kle, kas sa saad sellelt Narva mehelt ei saaks luba nende piltide avaldamiseks? Tahaks kohe oma silmaga näha, milline see laealune on.
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Tere-tere!
Oli tore jälle kokku saada...eks siis järgmise korrani...See PzIII oli küll vinge ja ega teised asjad olid samuti vaatamist väärt
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline