muidugi võiks norida et roovitus tundub pisut jäme. kuid sellelks seletasin endale asja nii; esiteks olen nõus et mõõtkava arvestades on paksus neil reikadel kindlasti vale, et tegelikkuses on ju tegemist lapiku kujuga sõrestikmaterjaliga. kuid kõrgus tundub klappivat. ning kamoon, selles mõõtkavas, mis ei ole seal liiga paks! peaasi et sisse piiludes tundub et seal on sõrestik ja nii peabki olema. ning veel, algne punane värv teeb selle jämedamaks kui see tegelt on. sisu värvides muutus olukord kohe paremaks.siit ka vastav pilt.
edasi sai nentida et lennuki sisepõrandad ja sisepaigutus on jumala valesti selles karbis. sai jälle pildid ette võtta ja teha (jõudsin algu originaali paikagi panna) kõik uuesti, pakkematerjalidest ja telekakineskoobi reflektsioonivõrest (vmt) mis oli jube hea töödeldav plekk ning meenutas väga jalgealust lennukipõrandaresti. ukseaugud, valed toolid nach, uued ise, mehed ka teised (väiksemad, küll kägaras kohati kuid asja ajasid ära), lisaseadmeid, raadiojaamu, ja igatsugu muu pudipadi. pommiluugi lõikasin ka välja ja tekitasin ruumi, kuna kavatsen selle lahtisena teha.
ja lõpuks saabus siis kerepoolte kleepimise aeg ning täna sai juba asi nii kaugele.
nüüd praegu tundub asi selline olema et asjal on küll sabakahur kuid mingi kolm Lewise moodi asja (peal ja külgedel)
on originaalil täiesti olemata. nüüd veel mõtlen kas nikerdan ise või peab investeerima

Igatahes palju põnevat on veel ees!
ahjaa, ühest mõnusast kõrvalseigast ka, kuna olen siin poolsalaja enda karbivarusi täiendanud (ka vähendanud sest arvan end jõudnud tasemele kus saan öelda-Kalle sul oli õigus, ei ole mõtet ega viitsimist enam frogide ja airfixidega enam hästi tegeleda, mõne erandiga ehk)
ja kuna mul on tõsine plaan hankide terve rida tänapäevaste MBT (ehk põhitankide) rida, siis netist otsides avastades jaapanlaste mark 10 olemasolu 1:72 mõõtkavas Fujimi toodanguna ning selle ainsa asupaigana selle enda emamaal Jaapanis, võtsin kätte ja tellisin selle. oh imet paar nädalat ootamist ja nii ta tuli, karbis mis sõjaarmides nagu vana samurai, sisupehmenduseks kasutatud täiesti loetamatute hieroglüüfidega paarinädalatagune ajaleht!
vot selline:
niet minu karbivaru ainult kasvab ja lõriseb lae all (tee mind lahti, liimi mind, värvi mind...