Siit edasi siis vahepeal valminud:
Airacobra P39 Frogi toodang-kõvasti lihvimist ja pahteldamist ja isegi siis oli jube. kuppelklaas ei klappinud üldse omavahel.Dekaalid Authentic Decals, lendurpoiss Hasegawa.

Aitäh vahvate kommentaaride eest ja uskuge mind edaspidigi katsun midagi nihkes ja kummalist siin kokku panna, et palatikaaslaste fantaasiat õhutada! Värvimist ootavad mul ju veel briti aafrika väed ja US paratroopers. Kuid teravussügavuse kohta ütlen ka veel, et esialgu on mul isegi natuke hea meel et see kõike välja ei too, sest ega norida oleks nt Sho-Sanil kindlasti küllaga. Kuid kindlasti oleks mul kasulik endale kunagi osta spets makroobjektiiv, sest mu Olympusel praegu oleva 17,5-45mm standart toruga ei ole võimalik ise pildi üldist teravust sättida.
 Aitäh vahvate kommentaaride eest ja uskuge mind edaspidigi katsun midagi nihkes ja kummalist siin kokku panna, et palatikaaslaste fantaasiat õhutada! Värvimist ootavad mul ju veel briti aafrika väed ja US paratroopers. Kuid teravussügavuse kohta ütlen ka veel, et esialgu on mul isegi natuke hea meel et see kõike välja ei too, sest ega norida oleks nt Sho-Sanil kindlasti küllaga. Kuid kindlasti oleks mul kasulik endale kunagi osta spets makroobjektiiv, sest mu Olympusel praegu oleva 17,5-45mm standart toruga ei ole võimalik ise pildi üldist teravust sättida. ) ja nii peaks ikka asi edenema.
 ) ja nii peaks ikka asi edenema.

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline