denis23 kirjutas:Ma küsiks - kuidas on võimalik et terve trobikond Ukraina ülimalt korrumpeerunud oligarhe (Taruta, Kolomoiski, Porosenko, Avakov jne jne) ei kardnud ELi tulekut, korruptsiooni lõpu ning täie rauaga toetasid Maidani.
Aga Krimmi oligarhid (kes on eelpoolnimetatud kodanike taustal on väikeärimehed) kuidagi nii kohe kartsid et korruptsioon saab otsa, äri lõpeb, et tõusid tagajalgadele?
Muide: ma olen 98% kindel, et mitte kuhugi Venemaa edasi ei lähe. Eelkõige sellepärast, et kohalikud seda ei toeta (v.a. Donetski ning osaliselt Luhanski oblastites, aga ka seal mitte valdavalt). Kokkupõrked kohaliku elanikkonnaga isegi Putin endale ei saa lubada.
Lisaks - erinevalt Krimmist pole need piirkonnad nii attraktiivsed.
Kolmeks - Lääs praegu räägib "kolmandast" ning võib olla "neljandast" sanktsioonide sambast, siis kui VF liigub edasi, lähevad käiku ka "viiest" ning võib olla ka "viieteskümnes sammas".
Kuni ühel hetkel ei hakka üle UA/PL riigipiiri veerema platvormid, millel on Leo2A6, PzH2000, CV90 ja muu kraam Bundeswehri ja Hollandi reservidest, koos nõunike ning instruktoritega.
Neljandaks: Ei suuda Putin oma elanikkonnale seda põhjendada. Ma loomulikult mõistan, teie silmis on ta praegu Hitler, ehk siis hull avantürist, kuid tegelikult on Putin väga külmalt kalkuleeriv ning perfektse enesevaldamisega inimene. Ütlesin korra - ütlen veel. Kõik Putini (võib öelda VF praeguse juhtkonna) sammud on väga täpselt doseeritud, filigraanselt läbi arvutatud, ning õieti ajastatud. Kõikide sammude risk-reward suhe on paigas. Mingid teod, mis toovad rohkem välja kui sisse need ei tee.
Ma küsiks denisilt kah! Kas on välistatud, et vähemalt osa oligarhidest kes sai rikkaks ausa äriga on võimaluse korral korruptsiooni ning võimude omavoli vastu ning selle pärast eelistavad ELiitu? Kuidas on praegu Venemaal korruptsiooniga?
Kas Hitler tõesti ei mõelnud oma samme samuti täpselt läbi ja ei ajastanud õieti?
Meenutame kui kergesti ta Prantsusmaa vallutas ja kui edukalt Venemaal alustas? Ainult lõpuks selgus, et pisut läks nihu!