Ah, mis ta nüüd peen, lihtsalt illustreeriv näide põllumajanduslikust lihttööst (pilt ise, muideks, tehtud pildiloleva traktori sünnimaal). Muidu mõni arvab viimaks ikka veel, et maasikaid korjatakse tänapäevalgi peenra vahel kükitades ja kui üks puhmas tühi, tõstad oma korvikese järgmise juurde ja korjad edasi. Tuleb meelde, et vist eelmisel aastal millalgi näidati telekast Ukraina hooajatööliste elu Eestis. Elasid kambas koos kämpingulaadsetes majakestes. Kui töötajad on nii töö ajal kui pärast tööd pidevalt ninapidi koos, muutuks sellised kohad paraku õige ruttu nakkuskolleteks.Avatar kirjutas:Ei noh akf on suisa peent materiali seia postitama asunud.
Ma tooks välja 2 uuemat põhjust (lisaks kõikidele tavapärastele), miks inimesed maale saaki korjama ei pruugi minna. Sisult sarnased põhjused. Esiteks valitsuse kriisipakett, sh. nii töötust ennetavad laenud ettevõtetele kui ka Töötukassa enneolematud hüvitised aprilliks-maiks. Teiseks eraisikute hoiuste-säästude rekordtase (eelmisel aastal oli neid umbes poole riigieelarve ulatuses). Kui inimestel rahakott kohe pitsitama ei hakka, siis töölemineku vajaduse viiteaeg ka suureneb. Lisaks tavapäraselt jõuab töötust suurendav eksportturgude langus Eestisse kohale mitmekuise viiteajaga.Avatar kirjutas:Noh - peremeestel-talupidajatel tuleb lihtsalt veidi kohaneda. Sittadel aegadel on 0 ka parem, kui saak raisku lasta. Esimese ešelonis kaotavad töö ikka vähemspetsialiseeritud. Turismi ja teenindussektorist ning linnadest võib päris palju suht-koht noori ajutiselt isakodu tagasi põgeneda. Neid sa 3-4 kaupa onnidesse ei topi aga tööd kudagi teevad ikka. Ja korviga saad põõsa juurest põõsa juurde ka korjatud hädaga. Ja ma arvan, et kodumaistel maasikatel jne saadustel on see kevad-suvi palju suurem löök, kui ennist. Konkurente lihtsalt pole. Ehk siis ka hinda on võimalik küsida. Linnasaks nutab ja maksab. Nii on varemgi olnud. Mitte et ma kutsuks üles. Ma olen kuulnud küll, kui sõja ajal/järel läksid linnas elanud suguvõsal ehted liha vastu. Nüüd vast nii hulluks ei lähe, aga mõistlikuse piires.
Siis hea, kui nii läks. Ma juba mõtlesin, et kas ei jõudnud ära oodata või tuligi viimaks see kõne ja... No nüüd ju igal mehel see va 80% kodusTroll kirjutas:Lisaks siis ka oma viirusetesti tulemuse. Helistamist ei jõudnud ära oodata (õnneks), aga kripeldus jäi hinge. Uurisin välja, et neid tulemusi saab näha Digilugu saidil ja nii oligi.
Proov võetud 11.46, vastus saadud 21.47, tulemus - NEGATIIVNE!
Õnneks siis seekord sedapidi.
Ei öeldud midagi, suhtlemine testijaga oli minimaalne. Endiselt on väike palavik 37,2-37,5 (juba 12-dat päeva), nina kergelt vesine, kurguvalu ja köha pole.Avatar kirjutas:Palju õnne!
Tuju ei taha rikkuda, aga kas testi usaldusväärsuse kohta ka miskit öeldi?
Kolmapäeva hommikul oli surnuid 802, kui see tempo jätkub, on nädalaga surnud 3000 inimest. Kolm päeva hiljem juba 6000. Veel kolm päeva hiljem on see arv tõusnud 12 000 inimeseni. Ja nii edasi ja nii edasi. Kui midagi ette ei oleks võetud, sureks sel aastal viiruse tõttu üle kahe miljoni ameeriklase. Nii hindab Imperial College London.
Washington Posti vahendatud kõige pessimistlikuma hinnangu kohaselt liikus USA eelmisel nädalal 1,1 miljoni surma kursil. Võrdluseks võib tuua, et II maailmasõjas kaotas elu 405 000 Ameerika sõdurit. Need oleks väga karmid numbrid, kui midagi ei oleks ette võetud. Siiski on ka USA samme astunud.
https://arileht.delfi.ee/news/uudised/k ... d=89379963Eelmisel nädalal koondas Massachusettsi Amhersti ülikool 18 viirushaiguse modelleerimise eksperdi arvamused. Nende hinnangud viiruse levikule erinesid oluliselt, kuid kõige tõenäolisemalt usuti 20 000 nakatunut.
Selle nädala keskpaigaks oli neid USAs aga 50 000 ning reede hommikuks oli selge, et USA on nakatunute arvult tõusnud maailma esiriigiks: USAs oli nakatunuid tuvastatud 85 594, samas kui Hiina oli seni teatanud 81 340 ja Itaalia 80 589 juhtumist. Seega tasub tagasihoidlikud prognoosid unustada.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline