Piisavalt paks pakku süsinikvardaid ja kõik on võimalik. Pealegi ei pea kogu 300 tonni jagunema mitteaerodünaamilise massi peale.Hydrazine kirjutas:Whoa... 300 tonni ja 25G viraaž... kuidas sa seda ette kujutad täpsemalt?Kilo Tango kirjutas:Põhimõtteliselt saaks ka 300 tonnise lennumasina 25G-ga viraaže sooritama.
LOCAAS on vähemalt kolme UCAV'i programmi üks osa ja nende arendus käib käsikäes. LOCAAS'i ennast võib ka vaadelda kui ühekordset kamikadze UCAV'd: autonoomne sihtmärkide avastamine, prioritiseerimine, hävitamine ja taktikalise info datalinkimine, koos "man-in-loop" kontrolleriga on siinkohal ühiseks nimetajaks. Ja seda LOCAAS'i lennutab lehingupiirkonda omakorda UCAV, näiteks X-45A. Kogu see LOCAAS'i asi oligi lisatud nagu rohkem "out-of-the-box" mõtlemisaineks. Niiet ega ta rohkem ei puutugi, kui et juttu oli UCAV'idest.Kilo Tango kirjutas:P.S. Mis see LOCAAS siia puutub on mulle küll pehmelt öeldes arusaamatu.
Veelkord. Tänapäeva materjaliteaduse juures on asi ainult tahtmise ja vajaduse taga. Ma ei näe praegu midagi või kedagi, kes tahaks 300 tonnist lennukit niimoodi manööverdama panna. Sel pole lihtsalt mõtet, mis ei tähenda, et see poleks võimalik.
LOCAAS on täisautonoomsest UCAV-st sama kaugel kui ... noh, ma ei leia kohe head võrdlust.
Tegu on suhteliselt lihtsa tiibraketiga, mille ainus uudne omadus on, et ta suudab piirkonna kohal mõnda aega tolgendada ja omale paremaid märklaudu valida. Moodsad tuumarelvi kandvad tiibraketid (ma ei räägi sellisest vanakesest kui Tomahawk) on tunduvalt nutikamad.