Viktoriin

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

annan järje käest, pole head küsimust varuks.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Ok, tundub et kamraadid demonstreerivad guugeldamise oskust ja ei viitsi küsimusi esitada, või on piisavalt erudeeritud, et küsimusi mitte omada 8).
Teen siis sellise küsimuse, millele vastamine nõuab tõsist googeldamist, juhul kui pole ise seda väljaannet lugenud.
Millisest raamatust on pärit minu viimased küsimused ja kes on autor?
sitt päev, kellele kurdad
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Viimased küsimused- millises raamatus siis on üheaegselt juttu ristpistes väljaõmmeldud käesidemest, hobutranspordi osast Teises Maailmasõjas ja Belgradi vallutamisest... :?:. Nii tuleb siis küsimusest vistist aru saada?
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Lemet on küsimusest õieti aru saanud, mainin veel, et corvus on juba suhteliselt õigel teel. Vihjeks veel niipalju, et kõikide küsimuste puhul on neid siduv ühisjoon olemas. See on konkreetne, mitte üldiselt WWII, ega saksa armee. Rohkem vihjeid ei anna, te põrgulised hammustate ju selle siis kohe läbi :D.
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Pole uuem üllitis, loen seda vene keeles ja vihjeks oleks, et seda on trükitud nimetatud keeles 5000 eksemplari (ei välista hilisemaid kordustrükke, aga kahtlen selles). Tegemist tõlkega vene keelde.
Et asjale vürtsi lisada, saadan soovi korral õige vastuse leidjale raamatu lugemiseks, kui vastaja selleks soovi avaldab ja otse loomulikult mäletab hiljem, kuhu teos tagastada. Olen hetkel sellega ise umbes poole peal (aega napib :?)
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Mnjah, nüüd läks vist natuke keeruliseks, google ei tea, mis raamat mul öökapil on :D.
Vihjan siis veel lisaks, raamatu pealkirjas sisalduvad sõnad ida ja lääne, loodan et sellest on abi.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Ega raamat venelaste poolt 2002 aastal välja pole antud?
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
jackpuuk
Liige
Kontakt:

EKCMO
MOCKBA
2004
Niipalju kui raamatust endast välja loen, siis ingliskeelne originaal on välja antud 2003.
Aga nüüd on vihjeid juba palju 8)
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Olin ööpäev raalist eemal ja lootsin nüüd plaksutada, aga ei midagi. Vihjan nüüd otsesemalt, kirjaniku eesnimi on Ian, ta on kirjutanud üle kahekümne raamatu nendel teemadel. Rohkem enam vihjata ei saa, corvus ütleb nagunii ära kellega tegemist, pikalt sealt enam raamatu pealkirjani. :wink:
jackpuuk
Liige
Kontakt:

corvus kirjutas:ütleks, et Ian Flemming ja James Bond- irv
..aga tegelikult, milline Ian Baxteri raamatu tõlge võiks see siis olla? Ma ei hakka ju neid kõik lappama... Pealegi mõned osad-andmed tema raamatute lõikeis kattuvad. Lisaks antakse ta raamatuid kordustrükkidena välja nagu sooje saiu :)
Aga 2003 aasta omadest meenuvad kaks publikatsiooni: "SSi salajased arhiivid" Idarindel ja teine käib Läänerinde kohta.
Ning minu arust anti samal aastal Londonis välja ka tema fotoalbum "Saksa soomussõda II maailmasõjas" (German armoured warfare of World War II)
SS arhiivid on õige vastus, venelastel need küll ühte raamatusse mahutatud, pole kahjuks raamatuga eriti edasi jõudnud, aga pildimaterjal on vaadatav, teistele teadmiseks, raamatus on 500 fotot, mis (vähemalt enne selle kirjastamist) polevat olnud avaldatud. Niiet corvus küsib ja kui Sul raamat lugemata (milles ma kahtlen :wink:), või tahad venekeelse tõlke täpsust kontrollida, siis on minu lubadus, saata raamat õigele vastajale lugemiseks ikka jõus.
Jah, ei arvanud Google ära, millega ennast rahuldan. :mrgreen:
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

Esimese hooga ei hüppa midagi peale fascese ja fashismi pähe...
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Krt. kuskil ajusopis kummitab midagi sellega seoses, aga välja ei õnnestu õngitseda :evil:. Kas pole mingit pistmist sõnaga genotsiid?
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

Holokaust - kreeka keeles holokauston, 'täielikult ohverdatud"
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
jackpuuk
Liige
Kontakt:

wudu kirjutas:Holokaust - kreeka keeles holokauston, 'täielikult ohverdatud"
Täpselt tema ise, ma ju ütlesin, et midagi kummitab, aga kätte ei saa :wall: :D
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

Järg vaba.
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist