Olenes ka sellest kui suureks olid pakid reguleeritud ja kui kõvasti kokku löödud. Maal tegime oma jaoks, märga heina ei hakanud keegi pakki ajama.
Kas N Liidus oli ka midagi head?
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Kas N Liidus oli ka midagi head?
See lehmakeeks maksis 12 kopsi. Ostetigi nii et kartuli koti täis lehmakeeksi ja päts kallimat. Muide beebitoidud ka olid doteeritud ja ma esiklapse sündides olin püstihädas. Süüa anda imikule ei midagi. Memmed jaole said beebitoidule, siis ostsid suuremas koguses oma põrsastele toiduks ja lastele poes lihtsalt polnud. Oma lehma piim oli kasulikum viia pukile, seda saanud põrsale anda!
Mulle tuleb üks töökaaslane meelde: neil oli naisega Mähel või Muugal suvila. Kui NSV Liidu lammutamiseks läks siis naine sai oma töökohast osakud ja nende kaudu suvila mis muteada varemalt ettevõtte bilansis oli. Mees võttis oma töökohast Hiiu Kaluri osakud. Arvas et mis maksavad need madalad majad ja lubas ookeanipüügil hakata raha roobiga kokku lükkama.
Järgmiseks läks Hiiu Kalur pankrotti. Pankrotivarast sai ta oma osakute eest vana külmkapi. Tõi selle koju, mis temaga muud ikka teha. Siis elasid nad juba seal paremaks kõpitsetud suvilas.
Ükskord läksid tülli ja naine käratas et võta oma külmkapp ja mine!
Eino, kõik õige ja igaühele oma:) Sellegipoolest elavad veel tänagi seal kolmekesi koos kui külmkappi vahepeal utiili pole viidud.
Siis kui see erastamine oli, siis majandi ühepereelamute (koos kõrvalhoonetega) tuli meie kandis maksta umbes 5000 EVP. Ja vinguti. Mul suri tol ajal isa ja majapidamise inventariseerimine, ehitusregistrisse kandmine maksis pea 8000. Ja ei mingit EVP vaid reaalset EEKi. Vihale ajas küll, mul isa ehitatud majapidamine, osa asju ehitasin mina ka.
Praegu meedias laineid lööva alaealistega sobimatu suhtlemise juhtumi taustal küsin, et mis oli seksuaalse enesemääramise iga Nõukogude Liidus? Praegu võib täiskasvanu teismelisega end siduda vaid siis, kui too on vähemalt 16 ja suhe on vabatahtlik.
oli kah vist 16
Aga abielluda võis siis vist ka ikka 16-aastaselt 

ENSV KrK § 116:
ENSV KrK § 117:Suguühenduse eest teadvalt noorema kui kuueteistkümneaastase naissoost isikuga... karistatakse vabaduskaotusega kuni nelja aastani.
Abiellumisiga oli ENSV-s 18 aastat, vanemate nõusolekul 16 aastat. Kesk-Aasia vabariikides vist 15 aastat.Sugukõlvatu tegevuse eest teadvalt noorema kui kuueteistkümneaastase isiku suhtes - karistatakse vabaduskaotusega kuni nelja aastani.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Olin ise laps sellel ajal .Lihtsalt meelde on jäänud, et täiskasvanuna maloletka puudutamine oli täielik tabu. Täiskasvanud ei tohtinud alaealiste poole vaadatagi. Ja mitte sellepärast, et mis seadusega oli keelatud/lubatud vaid ühiskondlik hoiak oli pehmelt öeldes hukkamõistev. Kui kohtu alla ei antudki siis omakohus sai ikka kätte
-
- Liige
- Kontakt:
Reaalsus oli vastupidine, igasugu käperdamist ja pilastamist oli rohkem ja palju mätsiti kinni. Viiteid ei oska anda, olen lugenud artikleid mõni aasta tagasi.
Ma pigem mäletan, et keegi hakanud mingit jura ajamagi a la 16 aastasega on lubatud. Lapsevanemad esitasid süüdistuse oma lapse vägistamises ja rohkem pikka juttu ei aetud. Ja alaealise vägistamise eest pndi ka kohe luku taha. Isegi kui alaealised omavahel nagistasid oli otsustusõigus ikkagi lapsevanemal...
Vene ajal ei julgenud sulle ükski ahv külmalt väita, et tal on seaduslik õigus sinu 14 aastase sugulasele keelt kõrva ajada, kui viimane sellega ise nõus on...
Vene ajal ei julgenud sulle ükski ahv külmalt väita, et tal on seaduslik õigus sinu 14 aastase sugulasele keelt kõrva ajada, kui viimane sellega ise nõus on...
Mina vist elasin siis mingis teises reaalsuses.Madis Reivik kirjutas: ↑10 Veebr, 2025 18:33 Reaalsus oli vastupidine, igasugu käperdamist ja pilastamist oli rohkem ja palju mätsiti kinni. Viiteid ei oska anda, olen lugenud artikleid mõni aasta tagasi.
Kremli troll.
-
- Liige
- Kontakt:
Eks kodulinn ja vanus jms määravad palju. Õismäel 80date lõpus oli täielik sigala, kogu aeg pidid silmad lahti hoidma et mingite orkivärdjate käest kolki ei saaks, olenemata selle värdja vanusest (nolgid või täiskasvanud).olevtoom kirjutas: ↑10 Veebr, 2025 18:58Mina vist elasin siis mingis teises reaalsuses.Madis Reivik kirjutas: ↑10 Veebr, 2025 18:33 Reaalsus oli vastupidine, igasugu käperdamist ja pilastamist oli rohkem ja palju mätsiti kinni. Viiteid ei oska anda, olen lugenud artikleid mõni aasta tagasi.
Pilastamise kohta otseandmed puuduvad, õnneks. Aga lugenud olen mitmest kohast.
Suht masendav hunnik oli see NL, lapse jaoks mitte niiväga aga krt hea et läbi sai. Midagi head seal ei olnud. See et keegi oma mikromaailmas hakkama sai - tubli. Aga mitte TÄNU süsteemile vaid HOOLIMATA süsteemist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist