Donald Trump JÄLLE president
- Che Latino
- Liige
- Kontakt:
Re: Donald Trump JÄLLE president
DT lõpetab sõja kahekümne nelja tunniga, kahekümne viiendal puhkab ja kuulutab selle tunni pühaks. Sihverplaatidel ja kalendrites on oodata muudatusi...
Ühtelugu räägin ühte lugu...
-
- Liige
- Kontakt:
Huvitav, et ta japsidega ei ärple või usub ta nagu paljud meeriklased, et Sony ja Toyota on US ja A firmad. Nende tollimaksudega ju võib kohati olla balansseerimatust aga selliseid asju sellises elevant portselanipoes stiilis ajada on.... väga meelt lahutav.
Muide keegi mainis siin Foxconni, tol firmal on näiteks Tšehhis tehas- oma käega olen katsunud, autotehaseid on Tšehhi - Slovaki paksult täis, nii eurooplasi kui ka korealasi.
Äkki Elon- poisil on ärimees olemisest isu otsas ja tahab Universumi direktori kohta.
Muide keegi mainis siin Foxconni, tol firmal on näiteks Tšehhis tehas- oma käega olen katsunud, autotehaseid on Tšehhi - Slovaki paksult täis, nii eurooplasi kui ka korealasi.
Elon Musk on ikka tõeline ärigeenius:
Äkki Elon- poisil on ärimees olemisest isu otsas ja tahab Universumi direktori kohta.
See MB USA tehas on seal ikka juba möödunud sajandist. Alustasid MLiga minu mäletamist mööda, ja kõik R-klassi autod olid seal tehtud. Kvaliteet oli igati USA-pärane - ja ma ei nimeta seda komplimendinaKilo Tango kirjutas: ↑06 Mär, 2025 17:02Tegelikult juba teevad. Neil on Alabamas, Tuscaloosas tehas. Tõsi, seal tehakse peamiselt linnamaastureid, aga tehakse.

selle väite peale olen kommentaariumitest lugenud mehhiklaste juttu, et see on sealmaal avalik saladus, osad isegi arvasid, et Slim ongi narkokartellide tegelik peamees. kui nii, siis isegi katkine kell näitab kaks korda päevas õiget aega....Gideonic kirjutas: ↑06 Mär, 2025 17:37 Elon Musk on ikka tõeline ärigeenius:
1. Esmalt jagas ta säutse, mis väitsid, et Mehhiko miljardäril Carlos Slim'il võib olla seoseid narkojõukudega. Selle peale tühistas viimane kõik oma Starlinki partnerlused terves Ladina-Ameerikas (üle 20 maa, väidetav kahju 7 miljardit dollarit) ning lisaks ka oma investeeringud Starlinki (veel 22 miljardit). Selle asemel investeerib Hiina ja Euroopa konkurentidesse:
https://mexicodailypost.com/2025/02/24/ ... -starlink/
https://www.supremecourt.gov/about/biographies.aspx
Siit saad lugeda kes on kohtunikud ja millal määrati. Kus kohas ma viitasin 6-3 ?
Mina väidan, et on 6 vabariiklaste määratud ja 3 demokraatide. Sina väidad, et ülemkohtus on vähemalt 5 demokraatide määratud kohtuniku. Sama link mille postitasid ju selgelt näitab, et viite demokraatide määratud kohtuniku seal pole.nukkel kirjutas: ↑06 Mär, 2025 19:47https://www.supremecourt.gov/about/biographies.aspx
Siit saad lugeda kes on kohtunikud ja millal määrati. Kus kohas ma viitasin 6-3 ?
Vahet pole ära vasta sellele postile. Tahtsin lihtsalt viidata nagu ka akf sada, et nii labaste valedega pole mõtet siin foorumis esineda.
Kommentaariumid on igas riigis selline peldikuseina moodi toode. Eestiski kuuleb kahjuks liiga tihti kuidas keegi luges Facebookist tädi Tiiu või onu Vanja selgitusi kuidas asjad tegelikult on. Seega mu sõbralik soovitus on, et võtame ikka tõe pähe asju, mida on ka tõendada võimalik.vk1 kirjutas: ↑06 Mär, 2025 19:04selle väite peale olen kommentaariumitest lugenud mehhiklaste juttu, et see on sealmaal avalik saladus, osad isegi arvasid, et Slim ongi narkokartellide tegelik peamees. kui nii, siis isegi katkine kell näitab kaks korda päevas õiget aega....Gideonic kirjutas: ↑06 Mär, 2025 17:37 Elon Musk on ikka tõeline ärigeenius:
1. Esmalt jagas ta säutse, mis väitsid, et Mehhiko miljardäril Carlos Slim'il võib olla seoseid narkojõukudega. Selle peale tühistas viimane kõik oma Starlinki partnerlused terves Ladina-Ameerikas (üle 20 maa, väidetav kahju 7 miljardit dollarit) ning lisaks ka oma investeeringud Starlinki (veel 22 miljardit). Selle asemel investeerib Hiina ja Euroopa konkurentidesse:
AMvA - sa kas loed väga hooletult või on tõesti probleem funktsionaalse lugemisoskusega. See tõbi vaevab paljusid - tuntakse tähti , saadakse ka sõnast aru kuid mitte neist sõnadest moodustatud lausest. See häda on suht massiline ning midagi häbeneda seal pole.
Kus kohal ma olen kirjutanud et Apple kavatseb tehase Hiinast USA-sse tuua? Millest tulenes kogu ülejäänud et tuleb leida 350 000 töölist jne? Kirjutasin et Apple kavatseb tollisõja kartuses investeerida USA-sse. Täpsemalt 500 miljardit ja see viide on siit ammu läbi läinud.
Sellised hinnangud sealsamas et keegi ostab 100 dollariga ja müüb 1000-ga on spekulatiivsed. . Või on mõni suunamudija nad üles visanud ning nüüd võimendatakse. Toote omahind on alati hästi varjatud ärisaladus.
Vaata kasvõi mõnda Eesti majandusuudist. Mumeelest Luminori ökonomist kirjutas just äsja et Eesti ettevõtted kes tõesti USA -sse tööstustoodangut müüvad (mitte sel teemal ei kiibitse) vähemalt kaaluvad tootmist USAs. Siin ei ole küsimus ainult tööjõu hinnas millest näiteks kaasfoorumlane Trumm kunagi kaugemale ei jõuagi vaid ka teistes sisendites. Dollari ja Euro hinna suhe. Energia hind. Keskkonnanõuded jne.
Hiinas või Türgis on juba sellepärast odavam toota et looduskaitsele ei pöörata nii palju tähelepanu. Energia on odavam. Ma olen juba ammuilma kirjutanud et Euroopas toota on ürgkallis ja kui rohehullukestel edasi lastakse märatseda viiaksegi kõik tehased piirkonnast välja. Ma ei imesta üldse kui olekski kasulikum sulgemisohus VW tehased USA - sse viia ja sealt hakata autosid Euroopasse vedama.
Naftatünni hind tuli nüüd samuti alla 70 dollari. Venemaale ei meeldi see üldse. EL ilmselt tõstab järjekordselt aktsiise sest nii odav ju ei tohi olla, maakera ägab.
Kus kohal ma olen kirjutanud et Apple kavatseb tehase Hiinast USA-sse tuua? Millest tulenes kogu ülejäänud et tuleb leida 350 000 töölist jne? Kirjutasin et Apple kavatseb tollisõja kartuses investeerida USA-sse. Täpsemalt 500 miljardit ja see viide on siit ammu läbi läinud.
Sellised hinnangud sealsamas et keegi ostab 100 dollariga ja müüb 1000-ga on spekulatiivsed. . Või on mõni suunamudija nad üles visanud ning nüüd võimendatakse. Toote omahind on alati hästi varjatud ärisaladus.
Vaata kasvõi mõnda Eesti majandusuudist. Mumeelest Luminori ökonomist kirjutas just äsja et Eesti ettevõtted kes tõesti USA -sse tööstustoodangut müüvad (mitte sel teemal ei kiibitse) vähemalt kaaluvad tootmist USAs. Siin ei ole küsimus ainult tööjõu hinnas millest näiteks kaasfoorumlane Trumm kunagi kaugemale ei jõuagi vaid ka teistes sisendites. Dollari ja Euro hinna suhe. Energia hind. Keskkonnanõuded jne.
Hiinas või Türgis on juba sellepärast odavam toota et looduskaitsele ei pöörata nii palju tähelepanu. Energia on odavam. Ma olen juba ammuilma kirjutanud et Euroopas toota on ürgkallis ja kui rohehullukestel edasi lastakse märatseda viiaksegi kõik tehased piirkonnast välja. Ma ei imesta üldse kui olekski kasulikum sulgemisohus VW tehased USA - sse viia ja sealt hakata autosid Euroopasse vedama.
Naftatünni hind tuli nüüd samuti alla 70 dollari. Venemaale ei meeldi see üldse. EL ilmselt tõstab järjekordselt aktsiise sest nii odav ju ei tohi olla, maakera ägab.
Sa võiksid ise veidi mõelda kui kirjutad. Apple kogu tootearendus on Silicon Valleys, siis mis investeeringut on võimalik teha USA-sse tollisõja kartuses? Selgita palun mulle.vanahalb kirjutas: ↑06 Mär, 2025 20:59 AMvA - sa kas loed väga hooletult või on tõesti probleem funktsionaalse lugemisoskusega. See tõbi vaevab paljusid - tuntakse tähti , saadakse ka sõnast aru kuid mitte neist sõnadest moodustatud lausest. See häda on suht massiline ning midagi häbeneda seal pole.
See, et Apple müüb 1000 on suht fakt, kui telefonide letihinnad on suurusjärgus 1200-1500 eur. Edasimüüjate kasumimarginaal ei ole väga suur. Selle Foxconn'i tootmishinna kohta on palju artikleid, aga ma neid tõesti sinu jaoks ei viitsi otsida, sa niikuinii ei saaks aru.
Tööjõukulu ongi hästi oluline sisend, ka tööjõu kättesaadavus ja kvalifikatsioon. Ega Mehhikosse minda elektri hinna ja vaba looduse reostamise pärast. Maksusüsteem on ka oluline kaalutluskoht. Kui USAs oled tollimüüriga ümbritsetud, siis on tasub ka tarnekanalid USA piiresse jätta. Ostad ja müüd USAs, dollari kursi liikumise mõju on seetõttu väike.vanahalb kirjutas: ↑06 Mär, 2025 20:59 Vaata kasvõi mõnda Eesti majandusuudist. Mumeelest Luminori ökonomist kirjutas just äsja et Eesti ettevõtted kes tõesti USA -sse tööstustoodangut müüvad (mitte sel teemal ei kiibitse) vähemalt kaaluvad tootmist USAs. Siin ei ole küsimus ainult tööjõu hinnas millest näiteks kaasfoorumlane Trumm kunagi kaugemale ei jõuagi vaid ka teistes sisendites. Dollari ja Euro hinna suhe. Energia hind. Keskkonnanõuded jne.
Kommentaariumitest saadava info väärtus on seinast seina. Aga mis Carlost puudutab, siis aastate vältel on kerkinud väga tõsiseid kahtlusi. Mingi hea mees ta kindlasti ei ole...MadisM kirjutas: ↑06 Mär, 2025 20:52Kommentaariumid on igas riigis selline peldikuseina moodi toode. Eestiski kuuleb kahjuks liiga tihti kuidas keegi luges Facebookist tädi Tiiu või onu Vanja selgitusi kuidas asjad tegelikult on. Seega mu sõbralik soovitus on, et võtame ikka tõe pähe asju, mida on ka tõendada võimalik.vk1 kirjutas: ↑06 Mär, 2025 19:04selle väite peale olen kommentaariumitest lugenud mehhiklaste juttu, et see on sealmaal avalik saladus, osad isegi arvasid, et Slim ongi narkokartellide tegelik peamees. kui nii, siis isegi katkine kell näitab kaks korda päevas õiget aega....Gideonic kirjutas: ↑06 Mär, 2025 17:37 Elon Musk on ikka tõeline ärigeenius:
https://frankreport.com/2018/02/06/bill ... s-salinas/
https://www.madcowprod.com/2009/02/03/c ... politicos/
https://www.newyorker.com/news/news-des ... and-mexico
Misiganes äridega "Carlos" tegutseb on tema asi ning kuritegelik on vaja tõestada.
Muski ärivaistu ikkagi algne postitus näitab - säutsuga ennast uptades ja tähtsustades (Mina tean - Mina tean!) sai miljarditega vastu pükse ...
Eks ta ole vist sellega harjunud - eelmisel aastal soovis Teslast saada rekordilist preemiat kuid osad investorid olid vastu!
Nüüd ongi õhus küsimus - kas ta nägi, seoses Trumpiga liitudes, TESLA langust ette ja otsis pehmemat maandumist?
Aga see on juba eraldi teema ...
Muski ärivaistu ikkagi algne postitus näitab - säutsuga ennast uptades ja tähtsustades (Mina tean - Mina tean!) sai miljarditega vastu pükse ...

Eks ta ole vist sellega harjunud - eelmisel aastal soovis Teslast saada rekordilist preemiat kuid osad investorid olid vastu!
Nüüd ongi õhus küsimus - kas ta nägi, seoses Trumpiga liitudes, TESLA langust ette ja otsis pehmemat maandumist?

Aga see on juba eraldi teema ...
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Äkki on Trump hoopis uus Jäälõhkuja? Stalin ühe tegi ja tegid veel ühe? USA muudetakse siemiselt nõrgaks või suunatakse Trumpi kindlal juhtimisel mingit laadi kodusõtta? Siis oleks Venemaal ja tema sõpradel oi kui head võimalused oma unistusi impeeriumitest täide viia.
-
- Liige
- Kontakt:
Peale neid jamaks keeranud avalikke kohtumisi enda valijatega linnahallides ja muudes avalikes kohtades otsustas Vabariikliku Partei valimiskomitee,et enam ei saa sarnaseid kohtumisi teha.Võib teha Zoomi kaudu,kus eelnevalt on küsimuste esitajad registreeritud.
Pidi ikka väga suureks jamaks minema,et avalikkuse eest hakati põgenema.
Veteranidega tegelev asutus USA-s on kärbete ja vallandamiste alla sattunud,selle ameti juhiks määratud naisterahvas,truu MAGA pooldaja ütles kommentaariks,miks tehakse raskemaks veteranidele rahaline abi ja isikute vähesus,kes neid saab aidata,tuli lakooniline vastus.Osad veteranid pole abi ära teeninud,mis on USA-s paraja tormi tekitanud,nimelt esimesena on kirve alla sattunud Vietnamis käinud isikud ja hetkel eas,kus vanus ja haigused ei võimalda enam muid valikuid,kui toetused,mida nad on riigi eest sõdides õigusega kätte võidelnud.Miks selline kriteerium,ma ei oska pakkuda aga ju siis valiti need,kes meenutavad riigile aegu,kus ühiskond läks lõhki ning parem on,kui need kiiremini hauda lähevad.
Selle Mehhiko ärimehe kohta on mul selline arvamus.Muskile kõlbas tema raha enda firmale võtta küll ja küll aga,kui tuleb ennast Maga ees näidata,peale seda,kui ta tallaalune on kiirelt kuumenema hakanud,siis tehti mokaots lahti.Ole mees ja ütle,miks sulle enne kahtlane raha kõlbas,sest sellised suured summad pole 100 taala,et ei suudeta kontrollida.Miljardid nõuavad korralikku ülevaadet,kus tulnud ja millega mees tegeleb.Ma pean siin Norras iga paari aasta tagant uuendama panga tingimuste ülevaadet rahapesule,kus pean elektrooniliselt kinnitama,et ma ei hakka tegema ülekandeid rohkem,kui 100000 NOK-i eest,ei ole poliitilisi sidemeid omav ja suurema summa laekumisel või ülekandel palun tõsta ülekande limiiti ja seadusele vastavalt näitan ära raha päritolu.Vaadates kurssi on see alla 10000 taala.Muskile muidugi miljardid kõlbasid küll ja küll,polnud vahet kust need tulid,kuidas need rahad kontrolliti,see on Muskist "asepresidendi" hingel.
Pidi ikka väga suureks jamaks minema,et avalikkuse eest hakati põgenema.
Veteranidega tegelev asutus USA-s on kärbete ja vallandamiste alla sattunud,selle ameti juhiks määratud naisterahvas,truu MAGA pooldaja ütles kommentaariks,miks tehakse raskemaks veteranidele rahaline abi ja isikute vähesus,kes neid saab aidata,tuli lakooniline vastus.Osad veteranid pole abi ära teeninud,mis on USA-s paraja tormi tekitanud,nimelt esimesena on kirve alla sattunud Vietnamis käinud isikud ja hetkel eas,kus vanus ja haigused ei võimalda enam muid valikuid,kui toetused,mida nad on riigi eest sõdides õigusega kätte võidelnud.Miks selline kriteerium,ma ei oska pakkuda aga ju siis valiti need,kes meenutavad riigile aegu,kus ühiskond läks lõhki ning parem on,kui need kiiremini hauda lähevad.
Selle Mehhiko ärimehe kohta on mul selline arvamus.Muskile kõlbas tema raha enda firmale võtta küll ja küll aga,kui tuleb ennast Maga ees näidata,peale seda,kui ta tallaalune on kiirelt kuumenema hakanud,siis tehti mokaots lahti.Ole mees ja ütle,miks sulle enne kahtlane raha kõlbas,sest sellised suured summad pole 100 taala,et ei suudeta kontrollida.Miljardid nõuavad korralikku ülevaadet,kus tulnud ja millega mees tegeleb.Ma pean siin Norras iga paari aasta tagant uuendama panga tingimuste ülevaadet rahapesule,kus pean elektrooniliselt kinnitama,et ma ei hakka tegema ülekandeid rohkem,kui 100000 NOK-i eest,ei ole poliitilisi sidemeid omav ja suurema summa laekumisel või ülekandel palun tõsta ülekande limiiti ja seadusele vastavalt näitan ära raha päritolu.Vaadates kurssi on see alla 10000 taala.Muskile muidugi miljardid kõlbasid küll ja küll,polnud vahet kust need tulid,kuidas need rahad kontrolliti,see on Muskist "asepresidendi" hingel.
Viimati muutis kaugeltuuriv, 07 Mär, 2025 12:52, muudetud 2 korda kokku.
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline