Antud Valgevene loo puhul võiks ju paralleele tõmmata ja oma süsteemi hinnata.
1. kogunemise kutsed saadetakse nii meil kui neil mitu kuud ette. Saaks nüüd veel teada kuidas venelastel on. Siin foorumis on väidetud, et Zapadi osad tegevused toimusid etteteatamata. Mina näen aina rohkem asju, millel on ikka mitmekuune planeerimine taga.
2. reservväelaste mured on äärmiselt sarnased meie omadega. N: kutsuti vastutaval ametikohal (erafirmas!) töötavaid inimesi, keda ei saa asendada; kutsuti lapseootel naiste mehi; kutsuti inimene kellel on "väga halb" nägemine"; kutsuti inimene kes töötab Moskvas (meil siis Soomes, Rootsis ...). Hämmastama paneb mind asjaolu, et Trumm näikse nendele inimestele isegi kaasa tundvat. Ei Trumm ma ei ründa sind ega teisi. Ma olen aru saanud, et teie olete "kõva poliitika" toetajad.
3. õppekogunemine kestis üle 20 päeva. Väga sarnane rumalus meiega.
4. KVM ehk kaitseväeline molutamine toimub vist igas armees.
5. mind paneb aga imestama pidurdamatu ükskõiksus, hoolimatus ja ebaprofessionaalsus. Minu arvates on meil seda küll oluliselt vähem, rääkigu "põllupealkäinudtrummid" mida tahes. Või toogu fakte. Päev läbi ilma joogiveeta ei ole EKVs eriti usutav. Leitnandid saunas ja rühm väljas vihma käes ootamas, ei ole ka usutav. 1990 oli küll, enam mitte. Ja kui sellise asja eest täna kedagi ei karistata, siis on kodanikud ise lambad!
Kukkus jälle väga foorumiskaaslase söömiseks

Kui nüüd keegi paneks siia venelaste muljeid!? Oleks tänulik.