Tegelt Sashal õigus ka... Minu arust samuti totter, et igale dipl.korpuse liikmele, kes valdavalt vaid oma maa huve siin teenib, lahkudes standardsel moel täht rinda pannakse

Teine asi, et iga valitsev poliitiline sõpruskond meil eelkõige "omi" aurahastab ja siis kullatakse justkui oma näilise erapooletuse demonstreerimiseks üle veel tuntud kultuuritegelasi

Rüütli aja lõpus ju asi täitsa käest ära läks ja riiklike teenetemärkidega kogu keski/metsameeste vargabande üle külvati
Teisest külest jälle, Wayda suhtes mul heameel - ta meiega kogu aeg ühes paadis olnud ja sovetikommaritele s...ta keeranud... Mina oleks talle ka teenetemärgi andnud. Ja Katõni film tahtis ka ammu tegemist
Siin tähelepanuta jäänud, et president andis seekord kõrge teenetemärgi ka USA publitsistile Anne Applebaum´ile... See daam USA-s viimasel ajal juhtiv vene spetsialist olnud, väga häid analüüse Putini impeeriumi arengutest kirjutanud - sealjuures mr Putinile ka kõvasti kopikasse andnud. Ja seda daami kuulatakse

...mina oleks ka talle teenetemärgi andnud. Sest mis teha, sõpru on meil vaja

ja eelkõige mõjukate inimeste seas
No ja puändi korras - kiikasin jälle vene delfit, seal suur pealkiri a la Ilves annab auraha Putini kriitikule USA-st ja ossa jummal, mihukest ehedat s...ta ja sappi seal kommentites tuli

Selle peale oli mul kohe topelt heameel, et Ilves Anne´ile auraha andis

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.