Kompressorid

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
skeletondude
Liige
Kontakt:

Kompressorid

Postitus Postitas skeletondude »

Tervitus!
Sattusin ka mina lõpuks siia foorumisse...Nimelt,et üht asja küsida:
Millist kompressorit soovitaksite aerograafi jaoks?(lingid ka oodatud:) )
Minu limiidid oleksid; Raha (1000-1500+ eeku)
Ja et see ei oleks eriti lärmakas,kuna tahaksin kasutada seda toas,aga ei taha naabreid äratada(mis siis et elan eramajas! :D )
Palun aidake siis. :roll:

Marek
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Mechelin Eesti OÜ
Laki 15, 12915 Tallinn 656 3875

Sealt sain endale väikse ja hääletu, aitab nii värvida kui ka igapäevatööks klambripüssi käitada.Käi ära ja vaata, järsku leiad midagi sobivat.Minu oma oli mõõtudega 400*250*200 mm
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
skeletondude
Liige
Kontakt:

Lemet kirjutas:Mechelin Eesti OÜ
Laki 15, 12915 Tallinn 656 3875

Sealt sain endale väikse ja hääletu, aitab nii värvida kui ka igapäevatööks klambripüssi käitada.Käi ära ja vaata, järsku leiad midagi sobivat.Minu oma oli mõõtudega 400*250*200 mm
Mnjah,ma sinna lähiajal muidugi ei satu,kuna minu jaoks Tallinn teisel pool Eestit. ;)
Aga ehk ütled,mis hinnaga sa sealt selle ka said?Muidu ootan veel pakkumisi. :roll:
Lemet
Liige
Kontakt:

Anna Issand mälu, aga vist oli 1800 krooni. Aga asi on igat senti väärt ka.
Black66
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Black66 »

Küsiks siis kohe veel, et kas kompressori puhul peab airbrush olema alt või pealtvõtuga. St, kas värvipott peab asetsema all või peal. Uurisin natukene netist, väidetavalt Tamiya kompressor nt ei suuda altvõtu korral värvi välja suruda. Peab olema värvipott peal.
Küsiks siis, et kuidas selle kompressoriga lood on, mida teie, Lemet, omate. Kas on teil airbrush all asuva värvipotiga, või peal asuvaga?
Lemet
Liige
Kontakt:

Pealasuvaga, aga ka all asuvaga poleks ilmselt probleemi, sest kompressor annab välja kuni kümme atsi :) Kasutan seda ka igapäevatöös klambripüssi käitamiseks, mille normaalvajadus on viis kuni seitse at. Nagu eelpool kinnitet, olen asjaga rahul ja riist väärt iga senti. Nagu Pipi ravum, kõlbab sisse võtta, peale määrida ja mööblit poleerida...
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Endal Revelli väike kompressor, mis annab maksimum 2,3 BAR. Ise töötan sellega 10-20psi juures ja kasutan nii pealmise kui alumise värvitoitega aerograafi.
Black66
Uudistaja
Kontakt:

Hetkel tundub, et lähen karmimat teedpidi ja tellin jaapanist Tamiya kompressori koos pealtvõtva airbrushiga. Hinnaks 2700(kompressor+professionaali airbrush), hoopis odavam kui kullos. :)

Küsiks kohe, et kas Tamiya kompressor (item nr. 74515) töötab meie vooluvõrgus.
Jaapani kodulehel on nt märgitud sulgudes 100V, et, mida see üldse tähendama peaks. 100 volti? :?

Samuti oleks huvi, et kui palju too Lemeti pakutud kompressor häält teeb? Pean seda ühismaja keldris kasutama, ei saa mingid möirgavat asja sinna panna. Mõõtude järgi tundub olevat piisavalt pisike, seega ka vaikne. Aga kuidas tegelikult on?
Lemet
Liige
Kontakt:

Lärm on umbes sama suur kui koera hoiatusurin tema toidukausi kallale minejale...siske vaikne...tõsiselt.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

100v tähendabki 100 voldist seinapinget, jaapanis ongi nimelt selline, sageduseks läänepool 60 Hz ja idapool 50 Hz. Pistik näeb samasugune välja nagu jänkidel.

Ma muidugi ei tea kuskohast sa tellid. Vaadates pakutavaid volte ilmselt jaapanist/hiinast jummal teab kust väljaspool euroliitu, siis võib juhtuda et ta läheb tollimaksu alla, ja siis veel km ja tollivormistamisetasu. Nii et hind kokkuvõttes võib samaks kui Kullos kujuneda.

Endal oli kompressoriks revelli oomega kolbkompressor. Oli väga vaikne , ehk siis teisisõnu ainuke kuuldav asi oli rõhuklapi sisin.
Black66
Uudistaja
Kontakt:

Joss Metsast kirjutas:100v tähendabki 100 voldist seinapinget, jaapanis ongi nimelt selline, sageduseks läänepool 60 Hz ja idapool 50 Hz. Pistik näeb samasugune välja nagu jänkidel.

Ma muidugi ei tea kuskohast sa tellid. Vaadates pakutavaid volte ilmselt jaapanist/hiinast jummal teab kust väljaspool euroliitu, siis võib juhtuda et ta läheb tollimaksu alla, ja siis veel km ja tollivormistamisetasu. Nii et hind kokkuvõttes võib samaks kui Kullos kujuneda.

Endal oli kompressoriks revelli oomega kolbkompressor. Oli väga vaikne , ehk siis teisisõnu ainuke kuuldav asi oli rõhuklapi sisin.
Tellin Jaapanist, pakk õnnestub siia saada ilma tollita (loe: müüja on nõus saatma pakki kingina), kuid küsiks veel, et mingit vahetükki kah on olemas, millega see asi siin euroopas seina susata?
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Kui hästi läheb siis ei pea maksma jah , aga üldiselt on tollitöötajad juba hakanud arvestama et sõna gift taga on peidus tegelikult soov makse optimeerida :D Vähemasti hlj tulnud pakid on päris mitu korda tolli läinud, mujalt jaapani veebifirmast pole ise tellinud.

Vahetüki saad meie kaubandusvõrgust küll, aga see nüüd oleneb et millist vaja on, kui too kompressor on nõus ka kohe 220 V peal tööle minema siis pääsed pistiku vahetusega. Kui tegu on 100/110 V seadmega , siis vajad trafoplokki.

Jõudu,
L
Black66
Uudistaja
Kontakt:

R10 pakid olen suutnud siiani ilma tollita eestimaile saada. :)
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Kas see r10 on Rainbow TEN ? Siis on sul ju vedanud, või pole summa siiamaani maagilist piiri ületanud. Sõber on ka sealt tellinud ja ka ilma pääsenud (summa oli pisem kui tollimiinimum) Tavaliselt 1 -2 mudeli puhul nii ongi.
Ja kui ma nüüd õieti mäletan siis japsidel on kohustuslik näidata ära paki väärtus, jah, nad kirjutavad sinna gift/kingitus peale aga väärtus peab neil ka olema. Lahke tollitädi seletas kunagi :)
skeletondude
Liige
Kontakt:

R10 peaks jah olema Rainbow Ten. ;) Aga mul ka veel paar pappkasti alles LuckyModel pakkidest,seal jah,kirjas summa ja linnuke pandud "gift" peale.Aga vaata,et see sinna oleks ilusti pandud nagu,minul ükskord oli;
Panid linnukese p*hhuilt kahe kasti vahele! :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline