Nojah, selle jätsin mainimata, et ise kasutangi krundiks nitroga vedeldatud autokrunti. Lasen aerosoolballoonist krundi suvalise topsiku sisse, lisan nitrot nii palju, et saadud krundiga kattes jääb imeõhuke kiht - sellisega katan väikese ajavahemikuga kaks korda. Ja kui aluspind on pestud, siis tavaliselt midagi hullu enam ei juhtu. Aga kui on tõesti suurem ja hästi läikiv pind, siis on karestamine kindlasti mõttekas - ise ei suuda ma tavaliselt ühtki massinat otse karbist kokku panna, mistõttu ei ole neil tavaliselt ühtki kohta, mida ma ei oleks eelnevalt liivapaberiga näppinud..
Aga see teibi värk - maalriteip kipub vahel paksuks jääma, mudelite jaoks mõeldu on kindlasti parem, viimati kui TKS -ile laike peale tegin kasutasin Kullost ostetud kilet - ükskord ammu Rein soovitas ja mina muidugi ostsin

Ta on sihuke osav seebitaja - võib lausa surnuks rääkida...
No ja seisis see kile mitu aastat (teisel pool on suurte ruutudega paber, neid mööda on mugav lõigata), kuni oli vaja tanketile maskid peale teha. Igatahes väga rahule jäin - kleebib parasjagu ja lahti tuleb sama pehmelt, kui pealegi jääb, servad kah irvendama ei kippunud. Nii et soovitan - proovige ära - minu kogemus ei pruugi kah alati kõikidele sobida
Aga maalriteibi kleepuvuse vähendamiseks ei ole püksid alati kõige paremad - igasugu tillukesi tolmukarvakesi ja muud sellist võib külge jääda, mis pärast teibi mahavõtmist servadesse värvi külge jäävad - ise proovisin kunagi kergelt tolmuse teleka kineskoobi pealt sel kombel kleepuvust vähendada, sealne tolm oli veits parema kvaliteediga
Urmas.