kaagvere

Kindlusehitised. Teed, sadamad ja lennuväljad. Kasarmud ja linnakud.
Maalinnad ja linnused. Kõik militaararhitektuurist.
Kasutaja avatar
Tsaar
Liige
Kontakt:

kaagvere

Postitus Postitas Tsaar »

Kelle positsioonid on Kaagveres pilidil näidatud kohal? Ilmselt on see liin palju pikem, aga ei viitsinud metsas rohkem trampida. Positsioonid olid rajatud seljaga tee poole.

Pilt
Pilt

Metsa all oli palju mürsukilde kuid ma ei leidnud kusagilt padrunikestasid ega üldse hülsse, mis viitaks vastupanule v.a see (kelle, mille oma? oli kaevikuäärsel mullavallil sambla all) Muidugi otsitud oli seal juba kõvasti.
Pilt
Pilt
Viimati muutis Tsaar, 11 Sept, 2008 19:03, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

Vene lennuki pardakahuri 23mm hülss.
Kasutaja avatar
jaan59
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jaan59 »

Tegemist peaks olema 41a sakslaste positsiooniga.Selle kruusatee alla peaks jääma ka saksa sõdurite hauad. Staadioni vastas asuva kuivati torni oli pugenud punaste tulejuht,kes sakslaste poolt samasse maha lasti.Kapitaalselt purustati mõisakompleks ning mets on oma metallisisalduse tõttu läbi aegade saeveskitele peavalu tekitanud. Pilt Pilt
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Jaan59-l huvitavad pildid. Kui saladus pole, siis kust pärit?
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
Tsaar
Liige
Kontakt:

gnadenlose kirjutas:Jaan59-l huvitavad pildid. Kui saladus pole, siis kust pärit?
http://www.herder-institut.de/index.php ... ng=de#jump
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Danke sehr, tuttav koht.
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
oho
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas oho »

tervist .kaagvere positsoonidelt minul leide tulnud küll. hetkels soomes kui eestise tulen siis teen pilte ja panen ülese kui oskan :) mul vähe eemal positsoonidest kus enne märgitud tuli välja saksa kattelok,münte,kesti tuli ämbriga arvata et mg omad,telk mantel ära mädanenud loomulikult, paar granaati kahuri hülse vist oli 18 tükki mingi imelik salv mille pärit olu ei tea .jut jutuks eks üritan pilte ülese otsida peaksid koduses arvutis mõnedki olema 8)
Kasutaja avatar
oho
Uudistaja
Kontakt:

see siis üks mis arvutis oli

Postitus Postitas oho »

Kasutaja avatar
Tsaar
Liige
Kontakt:

Kuspool nendest postitsioonidest otsisid?? Mul täna plaan sinna minna jälle, äkki keegi ühineb?
Kasutaja avatar
oho
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas oho »

need mis sinul märgitud seal olen vaatanud aga seal palju rämsu ja kilde et masin piniseb pidevalt lõõ kasvõi kopp maase :cry: parem maa ala on kohe üle tee metsas mõõda põllu serva.eks jaluta vähe ja leijad ise. kui midagi huvitavad leijad anna ka teada siis .
gti 2500
Kasutaja avatar
Plönn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Plönn »

Sinna kus OHO juhatas, on kaeveehitisi maakeeles "miljon", paraku enamus lageraiet tehtud tööliste käe läbi puiduräga ja solki täis pillutud ( ilmselt mingist lähiminevikust siis .) Parem aga las OHO seletab meile lahti kuidas tema üleslaaditud piltidel niivõrd väikse kellaaja kõikumisega on pildistatud sedavõrd erinevaid asju ( nt siit nn Saksa positsioonidelt 41 a.) , silmas pean RG 42 käsikat mis pildistatud paarikümne minutise vahega kahurihülsside suhtes, mis väidetavalt tulid ikka Kaagverest.
Kasutaja avatar
Tsaar
Liige
Kontakt:

keegi sinna homme vaatama ei viitsi minna??
Kasutaja avatar
Plönn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Plönn »

No aga, Tsaar, lähme ! Mõtled ikka nii hommikusi kellaegu, ennem lõunat nõks ? Olen tulija !
Kasutaja avatar
Tsaar
Liige
Kontakt:

Plönn kirjutas:No aga, Tsaar, lähme ! Mõtled ikka nii hommikusi kellaegu, ennem lõunat nõks ? Olen tulija !
saatsin ps-i
Kasutaja avatar
oho
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas oho »

kle plönn kes sulle ütles et granadi pilt kaagverest :?: hülsid tulid kaagverest, see ainuke pilt mis hetkel oli :!: kaagverest leitud asjadest :!: ülejäänd otepää teema välja arvatud padrunid :!: ja usu mind ma tunnen kaagvere metsa paremini kui sina oma viit sõrme :!: ja kus ja mis on :evil: väga vabandan kui midagi valesti tõlgendasin ,siin foorumis uus maa.teised pildid mis üleval on need mis olid telefonis ja seal pole kaagvere kohta sõnakestki õeldud :!:
gti 2500
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist