Rakke ja Vägeva ümbruses olevad kaitserajatised
Rakke ja Vägeva ümbruses olevad kaitserajatised
Tahaks teada kas kellegil on aimu, kas on WWII ajast jäänud kaitserajatisi Vägeva ja Rakke vahele või siis nende külade ümbrusesse?? 
Viimati muutis Drake, 11 Jaan, 2009 14:45, muudetud 1 kord kokku.
Re: Rakke ja Vägeva ümbruses olevad kaitserajatised
rakke ja vägeva vahelt ei ole leidnud aga rakke äntu vahelt küll.Drake kirjutas:Tahaks teada kas kellegil on aimu, kas on WWII ajast jäänud kaitserajatisi Vägeva ja Rakke vahele või siis nende külade ümbrusesse??
Ei ole lahendamatuid olukordi on saamatud...
Re: Rakke ja Vägeva ümbruses olevad kaitserajatised
Kas saad rääkida lähemalt nendest Rakke-Äntu vahelistest kaitserajatistestnod476 kirjutas:
rakke ja vägeva vahelt ei ole leidnud aga rakke äntu vahelt küll.
http://album.ee/node/18604021/50150353
need 3 on ümarad. neid seal veel. Rakke poole on ka neljakandilisi mis ei ole nii sygavad
need 3 on ümarad. neid seal veel. Rakke poole on ka neljakandilisi mis ei ole nii sygavad
kardan, et su vanavanemad tahtsid sind sellest eemale hoida. sest ühe lauda ehitus pani seal seisma kuna liigapalju lõhkekehasid oli. demineeriad mitmeid päevi seal veetsid enne kui laudaehitus sai jätkuda. ja õnnetusi juhtus ka seal mitmeid.Karuke kirjutas:Pole vanavanematelt kunagi kuulnud midagi lahingutegevusest sealkandis.
(Mul vanaisa oli Edru raudteevaht - siis poolel teel Rakkest Vägevale)
Ise pole ka millelegi sellisele peale juhtunud.
Kruusaauke on siin-seal jah
aga seda rauteevahi maja ma isegi mäletan. nyydseks kahjuks sile koht ainult. kas seal olid siis ka tõkkepuud mida vanaisa sulges. sealt kaudu piibe poole päris suure tähtsusega tee läks mis nyydseks nii kinni kasvanud, et atvga ainult läbitav.
Väga võimalik, et taheti mind eemal hoida.nod476 kirjutas:
kardan, et su vanavanemad tahtsid sind sellest eemale hoida. sest ühe lauda ehitus pani seal seisma kuna liigapalju lõhkekehasid oli. demineeriad mitmeid päevi seal veetsid enne kui laudaehitus sai jätkuda. ja õnnetusi juhtus ka seal mitmeid.
aga seda rauteevahi maja ma isegi mäletan. nyydseks kahjuks sile koht ainult. kas seal olid siis ka tõkkepuud mida vanaisa sulges. sealt kaudu piibe poole päris suure tähtsusega tee läks mis nyydseks nii kinni kasvanud, et atvga ainult läbitav.
Tõkkepuu asjast ei ole ma midagi kuulnud.
Kuuekümnendatel aastatel kaotati raudteevahid ära - mina olen juba hilisem "produkt" ....
Käisin seal kus raudteevahi maja kunagi oli kuskil aastal 95-96...
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
KÕIK KARUKESTEST
-
juurikas14
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline