Laenan EW-aegset vormi
Laenan EW-aegset vormi
Tere!
Mul on selline mure, et kursusega tulemas viimane üritus enne eksamiperioodi. Tegemist on kostüümipeoga ja teemaks EW 20ndad-30ndad. Mõtlesin, et tolleaegse mundri/vormi leidmine pole kuskilt kostüümilaenutusest võimatu, aga võta näpust. Tartus pole mitte kuskilt selliseid rõivaid saada. Kas keegi saab aidata? Olen valmis heaperemehelikult neid riideid kasutama ja pärast sama heas korras nad tagastama, ka tänutäheks midagi leian Smile
Palun PS-iga ühendust võtta.
Tänan!
Mul on selline mure, et kursusega tulemas viimane üritus enne eksamiperioodi. Tegemist on kostüümipeoga ja teemaks EW 20ndad-30ndad. Mõtlesin, et tolleaegse mundri/vormi leidmine pole kuskilt kostüümilaenutusest võimatu, aga võta näpust. Tartus pole mitte kuskilt selliseid rõivaid saada. Kas keegi saab aidata? Olen valmis heaperemehelikult neid riideid kasutama ja pärast sama heas korras nad tagastama, ka tänutäheks midagi leian Smile
Palun PS-iga ühendust võtta.
Tänan!
"Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." (Albert Einstein)
-
toomas tyrk
- Site Admin
- Kontakt:
...
Kui sobib ka tavavorm, siis seda peaks just Tartust otsima- näiteks sõjakooli kadettidelt.
Ja lõpetuseks, mis suurus on vajalik?
Ja lõpetuseks, mis suurus on vajalik?
-
Wiking-Estland
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline