Pannal läikima?
Pannal läikima?
Kuidas saab vask pandla kõige paremini puhtaks?
-
- Liige
- Kontakt:
Er
Uh,oh,aga millise hambapastaga.Tänapäeval on ju nii palju hambapastasid ja veel raskem on neist see õige leida.Mida ma peaksin kasutama,kas värske hingeõhu hambapastat,hambapastat mis kaitseb bakterite eest või hambapastat mis kaitseb igemeid
Mina kasutan säärasteks töödeks lappi,mitte vatti.
Kui niisama läikima,siis hambapasta ning vatiga.
Uh,oh,aga millise hambapastaga.Tänapäeval on ju nii palju hambapastasid ja veel raskem on neist see õige leida.Mida ma peaksin kasutama,kas värske hingeõhu hambapastat,hambapastat mis kaitseb bakterite eest või hambapastat mis kaitseb igemeid

Mina kasutan säärasteks töödeks lappi,mitte vatti.
-
- Liige
- Kontakt:
Mis asjaga üldse tegemist? Teatud asjade puhul ei soovitaks üldse rohkem puhastada, kui vaid sooja vee ja seebiga.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
-
- Liige
- Kontakt:
See läikima löömine on üks natuke kahtlane tegevus. Kui tegemist näiteks saksa pandlaga võid selle poleerimisega hoopis ära rikkuda.
Muidu aga külasta keemiakauplust, seal igasugu vahendeid külluses. Näiteks Chillit Bang lööb vase kenasti läikima. Enne on muidugi mõistlik iga ainet katsetada mõne väärtusetu eseme peal.
Muidu aga külasta keemiakauplust, seal igasugu vahendeid külluses. Näiteks Chillit Bang lööb vase kenasti läikima. Enne on muidugi mõistlik iga ainet katsetada mõne väärtusetu eseme peal.
- Kirveraidur
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline