Ha-ha. Mina ja suuremat sorti ümberehitamine.
Üht-teist aga plaanin muuta küll. Vastates üldjoones Von Mansteini küsimusele on suurem viga osade mittvastavus originaalile.

Midagi sarnast toimub peaaegu kõikide detailidega. Antud kasti puhul suutis ka onu Eduard tugevdused sissepoole teha ning neet tuli traadist ise juurde leiutada. Alangeri oma seevastu ei ole nagu midagi väärt.
Kabiin seest on suht robustne. Pesapalli kurikast käigukang on nüüdseks asendatud traadist ja kõvera versiooniga nagu see päriselt on. Istmed meenutavad Hiina mänguasjade omi kuid neid ma ringi tegema ei hakka. Kui uksed kinnised teha ei jää istmete küljed näha.
Selle pildiga seoses tuleb mul meelde vana anekdoot kuidas tšuksile krokodilli kirjeldada. Põhjapõdraga ei ole absoluutselt sarnane.

Otse loomulikult kordab sama viga ka robustselt jäme aknaraam. Praeguseks on see maha saetud kuid kuidas uus õnnestub sellest mul veel aimdust ei ole. Samuti on liiga teravad kabiini tagumised nurgad. Õnneks on plastikut nii paksult, et jätkub ka maha viilimiseks.
Ukse kõrgus ja laius on OK.
Aken ukse sees on aga liiga madal ja plekiosa liiga kõrge.

Kõigi eelduste kohaselt tuleb siin mudelisti cut and paste appi.
Riba kapoti ja kabiini vahel oli 2mm vajalikust pikem, poritiivad koguni 4mm pikemad. Need lõikused on nüüdseks sooritatud.
See siis oleks tagasihoidlik algus.
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.