GRU CCCP erivägede talvine vorm-müüdud!
GRU CCCP erivägede talvine vorm-müüdud!
Viimati muutis arkan, 31 Aug, 2012 12:14, muudetud 1 kord kokku.
Re: GRU CCCP erivägede talvine vorm
inimesed on kroonid ja eurod lihtsalt segamini ajanud
lihtne näide - otsisin mingist kohalikust kaltsukast naiste koertele allapanekuks mingit pehmemat kaltsu (sobivad saunalinad, frotee, vanad tekid jne)
no esimesest kohast taheti 1 saunalinast 3 euri ,voobshe ohhujel
küsimusele et miks nii kallis vastati et hinnad ongi sellised et kui ta seda hinda ei saa siis laseb ribadeks lõigata ja rätikust saab strateegilist toorainet millest valmistatakse kaltsuvaipasid jne.
no lõigaku
läksin konkureerivasse firmasse ja sain sealt 0.1 eur tk nii palju kui jõudsin ära vedada
aga ega see arusaamine tuleb aastatega
lihtne näide - otsisin mingist kohalikust kaltsukast naiste koertele allapanekuks mingit pehmemat kaltsu (sobivad saunalinad, frotee, vanad tekid jne)
no esimesest kohast taheti 1 saunalinast 3 euri ,voobshe ohhujel
küsimusele et miks nii kallis vastati et hinnad ongi sellised et kui ta seda hinda ei saa siis laseb ribadeks lõigata ja rätikust saab strateegilist toorainet millest valmistatakse kaltsuvaipasid jne.
no lõigaku
läksin konkureerivasse firmasse ja sain sealt 0.1 eur tk nii palju kui jõudsin ära vedada
aga ega see arusaamine tuleb aastatega
Mida sa siin ohuevaitad?!
Poes lambasussid maksavad 4o euri,ja ostetakse!Siin on püksid ja jope!
Soomes ainult ülemine osa 66 euri,mina müün 50-ga,aga "need" siin ohuevaitavad!
Lasteaed!
Poes lambasussid maksavad 4o euri,ja ostetakse!Siin on püksid ja jope!
Soomes ainult ülemine osa 66 euri,mina müün 50-ga,aga "need" siin ohuevaitavad!
Lasteaed!
Milleks on vaja üleüldse kommenteerida müüdavate esemete hindu? Omanik las küsib mida tahab,ega käsku osta ju pole.
ega nad 50 peale ahuievaitanud vaid 250 peale
eks muidugi igaüks küsib mida küsib selge see aga kui kordades mööda pannakse kosmosesse eks siis teadjamad kommentaarivad...
ja kas mitte seal lingil polnud 66 terve komplekt?
minuarust suva puhvaika ja vatipüksid aga äkki on huvilisi
vot mul on endal paar klapiga (ilmselt selle jämedama häda jaoks et mitte pükse maha kiskuda) töökombinesoonid
see ikka tõeline rõvedus , panin korra garaazi juurde selga , natukese aja pärast politsei tuli kontrollima et miks ja kuidas
ilmselt naabrivalve (mõni poolpime mutt) oli koputanud et keegi tsoonist välja pääsenud kolab
eks muidugi igaüks küsib mida küsib selge see aga kui kordades mööda pannakse kosmosesse eks siis teadjamad kommentaarivad...
ja kas mitte seal lingil polnud 66 terve komplekt?
minuarust suva puhvaika ja vatipüksid aga äkki on huvilisi
vot mul on endal paar klapiga (ilmselt selle jämedama häda jaoks et mitte pükse maha kiskuda) töökombinesoonid
see ikka tõeline rõvedus , panin korra garaazi juurde selga , natukese aja pärast politsei tuli kontrollima et miks ja kuidas
ilmselt naabrivalve (mõni poolpime mutt) oli koputanud et keegi tsoonist välja pääsenud kolab
Kuna meil on ühine harrastus, siis on minu pöhimötete vastane, et keegi lihtsalt heauskseid ära kasutades jöhkralt rikastub turgu moonutades !
Kasumit teenida jah, olen nöus, aga teatud (moraalse) piirini!
Kasumit teenida jah, olen nöus, aga teatud (moraalse) piirini!
Sel juhul on harrastajate poolt heausksetelt kodanikelt kommiraha või pudeli viina eest saadud hinnalised eksponaadid samuti ''turu moonutamine''.Paluks esemed tagastada või maksta vähemalt õiglane hind. 
Kahjuks, Seltsimees Westland, mina kui hinnateadlik inimene olen praegusel hetkel "hinna-jumal!" Ega mina hinda ei määra, ma lihtsalt möjutan!
Eile müüsin oma pistooli 35% ostmishinna väärtusega, aga "omale mehele" ja ma tean ,et see ost läks teenima üllaid ( oma Lahti Airsoft) hüvesi! Sest mees, kes selle relva sai, on seda väärt! Me ei saa koolitada noorsugu (sinul on kallim relv sinul kallim varustus pöhimöttel)peame mötlema ka vaesemale rahvagrupile ja neid endaga kaasa "haarama"!
Ärge nüüd hakake Ivani poriga lopima, sest Ivanil on köige modernsem Vene "Digikamokkas"
aga, Ivan alati aitab, kui, on vaja kuule, vöi relva laenuks,see lihtsalt on minu missioon!
Ja köik, kes Ivani missiooni pealt liiakasu tahavad teenida, nendel .....
Eile müüsin oma pistooli 35% ostmishinna väärtusega, aga "omale mehele" ja ma tean ,et see ost läks teenima üllaid ( oma Lahti Airsoft) hüvesi! Sest mees, kes selle relva sai, on seda väärt! Me ei saa koolitada noorsugu (sinul on kallim relv sinul kallim varustus pöhimöttel)peame mötlema ka vaesemale rahvagrupile ja neid endaga kaasa "haarama"!
Ärge nüüd hakake Ivani poriga lopima, sest Ivanil on köige modernsem Vene "Digikamokkas"
aga, Ivan alati aitab, kui, on vaja kuule, vöi relva laenuks,see lihtsalt on minu missioon!
Ja köik, kes Ivani missiooni pealt liiakasu tahavad teenida, nendel .....
Probleem ongi selles, et t harrastus hakkab "üleliia möistuse" kalliks minema !
Ja kuidas mina ütlen "üksikemale, et ära oma poega mängule too, sest, see on lihtsalt kallis"!
See, mis meie organisatsioon ja kaupmees( allahindlus 20%) peab ka paikka, sest selline on kompromiss. Varusteleka kaudu on nii mönigi kodu-eestlene önnelikuks saanud!
Ärge nyyd Ivani peksma hakake, aga Ivan on selle koha pealt sots!
Ja kuidas mina ütlen "üksikemale, et ära oma poega mängule too, sest, see on lihtsalt kallis"!
See, mis meie organisatsioon ja kaupmees( allahindlus 20%) peab ka paikka, sest selline on kompromiss. Varusteleka kaudu on nii mönigi kodu-eestlene önnelikuks saanud!
Ärge nyyd Ivani peksma hakake, aga Ivan on selle koha pealt sots!
Seltsimehed, õiglase hinna tabelitele on märgitud ka liiduvabariigi nimi ja aasta. Palun tähelepanu pöörata!
Ilmselgelt on müüja segamini ajanud eurod ja Valgevene rublad.
Vormi ÕIGLANE hind on 0,023 EUR (sisaldab kullerteenust ostjani).
Ise ma osta ei soovi, ma niisama jälgin, et kõik õiglane oleks.
Ilmselgelt on müüja segamini ajanud eurod ja Valgevene rublad.
Vormi ÕIGLANE hind on 0,023 EUR (sisaldab kullerteenust ostjani).
Ise ma osta ei soovi, ma niisama jälgin, et kõik õiglane oleks.
Tundub, et sul on lihtsalt OKIDOKi's kirjas kaks erinevat hinda. Kuulutsue alguses on 250 eurot ja vene keelse teksti taga on 50 eurot. Sellest ka tekkinud vaidlus. Kumb on ,siis õige hind? Mõnele jahimehele liinis seista või külmal talvel pukis istuda väga hea asi. 
Märkasin alles nüüd, et ongi 250, siit ka küs, et kas püksid tõesti nii kallid?
eks minu viga....
selgitan siis>kostüümi hind koos voodriga ongi 250 euri,
ilma voodrita jakk ja püksid 50 euri....
selgitan siis>kostüümi hind koos voodriga ongi 250 euri,
ilma voodrita jakk ja püksid 50 euri....
Eks see меховой ongi asja võlu, ega muu eest vist ei maksaks. Võta kui UP'i
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline