K: Nõukogude kopikad

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
oliver
Liige
Kontakt:

K: Nõukogude kopikad

Postitus Postitas oliver »

Nädalavahetusel metsas käies leidsin peotäie kopikaid ja tekkis küsimus kas nad on ka midagi väärt või võib neist seibe teha?
Aastad on sellised:
3 kopikat 1940
5 kopikat 1931, 1940
15 kopikat 1934, 1936, 1940

Vabandust kui on loll küsimus aga mündinduses olen üsna tume :D
ppp
Liige
Kontakt:

Re: K: Nõukogude kopikad

Postitus Postitas ppp »

Ei ole ka täpselt tänase päeva numismaatiliste seisudega kursis, aga rikkaks muidugi ei saa. Ja nagu müntide puhul ikka, väga palju sõltud säilivusastmest. Aga midagi ikka väärt, ega ennesõja aastate kopikad ülilevinud ei ole. Tegelikult on igal nominaalil aastate lõikes erinev hind, st on mõned üksikud "eriti hea hinnaga" aastad jne, vb mõni asjatundaja kommenteerib kel mõni tabel kusagil käepärast...
Kasutaja avatar
Mõmps
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mõmps »

Vaata detektimeeste voorumisse, sääl oli elektrooniline kataloog mingis teemas olemas, sääl olid mingid hinnad ka juures, siis mingi ülevaate vast saad.
Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja :wink:
Kasutaja avatar
Plönn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Plönn »

Ise olen talitand nii et panen googlesse nt "25 kopikat 1945" ja söödabki kohe ette üsna hea ülevaate erinevatest oksjonitest. Kuigi paraku, selle väikse ühiku eest las jäävad pigem isiklikku kogusse emotsionaalseteks mälestusteks kui nätsuraha eest neid müütama hakata :wink:
rtfm99
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas rtfm99 »

iseenesest 1934 aasta 15-kopikaline on ilus kujunduse poolest aga tehti neid 58 miljonit seega haruldusi sul seal hulgas ei ole.
rtfm99
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas rtfm99 »

Plönn kirjutas:Ise olen talitand nii et panen googlesse nt "25 kopikat 1945" ja söödabki kohe ette üsna hea ülevaate erinevatest oksjonitest. Kuigi paraku, selle väikse ühiku eest las jäävad pigem isiklikku kogusse emotsionaalseteks mälestusteks kui nätsuraha eest neid müütama hakata :wink:
mina paneks google otsisõnaks pigem 25 kop 1945. ehk annab rohkem tulemusi. neti muidugi annab rohkem aga infot on seal jälle vähem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist