tankidega tekkis korraks loominguline kriis. eriti mis puudutas etsidega mängimist, siis vahetasin hetkeks kontseptsiooni. et oleks elus ikka vaheldust.
kunagi ammu sai mingitel segastel asjaoludel netist soetatud mingi asi. Hobby Craft-i 1/48 Arado 234 B. iidvana toorik. ropp ja jumalavallatu. aga midagi ma sellest välja voolisin. käeharjutuseks. etside ja muid lisasid ma sellele juurde muretseda ei osanud (ega tõttöelda ka viitsinud). ehitamise osa on siis valmis. puudu on veel telikud, pomm, ja Waltheri "RATO"-d. Värviskeemiks kasutasin Käepäraseid RLM 81/82/76 skeemi. 82 segasin ise kokku silma järgi. postis on õige toon ka tiirlemas minu poole. mudel kaetud läikiva lakiga ning nende iidsete dekaalidega väsitasin ennast ka mingi kõva tund aega. väga hull vast ei saanudki, aga arenemisruumi on küll. nii palju lendurit veel minust ei ole kui näiteks Kallest, kes tellib endale netist kortsus stüreenilehed ja siis ütleb, et see on vacu ja nii peabki olema ning lõpuks teeb neist nagu tegelikult ka mudeli valmis

nüüd siis puuduvad detailid ja pesu/lakk otsa.