Need kommentaatorid häirivad jah väga oma "sinisilmsusega" nad arvatavasti need arvutifännid, kes näevad vägivalda ainult mortal kombatis ja doomis jms. Ja narkomaanid ning vargad on seal ikka väga üle humaniseeritud. Ma ka suht öise eluviisiga eriti nädalavahetustel ja on ikka kordi olnud kus tõesti on mind ja mu kaaslasi või kaaslast üritatud mingil moel rünnata, siiani on küll mind aidanud suht suur kasv ja tugev kehaehitus (sülitan 3 korda üle õla), mis ikka narkarit lähenema ei kutsu, aga noortejõugud ajavad küll vahest judinad üle keha. Ja samuti ma ei usu, et ükski normaalne relvakaupluse müüja ei hakka seda müüma värisevale narkarile. Ja samuti kui sa ostad endale enesekaitseks, siis mis krdi pähelaskmisest saab juttu olla

selle kuuliga saada juba vastu jalga on piisav toime, et vastane jalust maha võtta. Samamoodi võib mu meelest ka tellikaga kellegile vastu pead äsada. Ja koerte ja kasside probleem, mis seal oli, no krt peab ikka ilge rikkur olema, et harjutamiseks 50eeku per lask mingi kassi või koera peale panna.