Fucs kirjutas: 
minu massinad on saastast puhtad. Pean ennast siiski arvutite alal üle keskmise teravaks pliiatsiks
ausõna, ma ei taha su turvataset kahtluse alla seada aga tänapäeva arvutimaailmas ei kõla ütlus, et "minu arvuti on viirustest" puhas lihtsalt iseenesest eriti tõsiseltvõetavalt. mis, ma rõhutan, ei tähenda, et see ei võiks põhimõtteliselt tõsi olla. liiatigi, ega ma kujutakski ette, et keegi astuks esile ja sõnaks, et "jajah, mul arvutis terve pinutäis viiruseid möllamas, nii et olge mu failidega ettevaatlikud."
tahan sellega öelda seda, et viiruse point ongi see, et arvutiomanik ise siiralt tema olemasolu ei usuks ja oleks kindel, e tema masin on 100% puhas.
Fucs kirjutas:See, et see süütu ja täiesti Harju keskmine vidio järsku mingi seltskonna poolt avastati aasta + hiljem ja nüüd järsku sellist tähelepanu on mõnedes tekitanud, on enam kui kummaline, ebaloogiline ja mõistetamatu. Ilmselt pole asi konkreetses videos, vaid minus tervikuna. Muud loogilist seletust mul pole.
eks asjaolud muutusid aktuaalseks ja kellelegi jäi silma, kes siis sõbrad appi kutsus. ma ei ta, kes-mis sa oled, seepärast ei oska juhtunu põhjust kommenteerida. kardan aga siiski, et tema aktuaalsus ja kellelegi silmatorkamine selle tekitas.