NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
hillart kirjutas:Malm ei kanna survet välja, arvan ma, et midagi tõsisemat välja sülitada.
Ma kardan et need on spetsiaalselt toodetud dekoratiivkahurid, polegi mõeldud laskmiseks. Kui tegemist oleks miski 18 sajandi tootega siis peaks saama lasta küll, kasutades musta püssirohtu, peaasi et laenguga üle ei pinguta.
hillart kirjutas:Malm ei kanna survet välja, arvan ma, et midagi tõsisemat välja sülitada.
Malmsuurtükke kasutati näiteks 30 aastases sõjas ja Sevastoopoli piiramisel kuid jah, hapruse tõttu loobuti raua ja pronksi kasuks. Hiljem tulid terassuurtükid. Pronks oligi enne terast kõige usaldusväärsem suurtükivalmistamise materjal ainult et oluliselt kallim kui malm; raud jälle oli liiga pehme.
Tegemist on tänapäeval valmistatud esemetega ja eesmärk on dekoratiivne.
Tõsi, need näevad välja samasugused nagu need 18 saj. olid.
Tervise huvides ei soovita nendega pauku teha.
Üks meie klient, kes hiljuti Skandinaavias renoveeris sarnast Rootsi kahurit kiitis nende välimust.
Peale vaadates, esmapilgul ei saa aru, et tegu on uute esemetega.
Suured, rasked ja massiivsed, nagu need kunagi olid.
Kes tahab lähemalt näha võtku julgelt ühendust. Igal juhul uhke aiakaunistus.
Toodame ja müüme nii betoonist aiakaunistusi kui ka malmist esemeid. Paljud meie tooted on vanaaegne.ee lehel üleval.
Kuna huvitume ajaloost ja kogume ka militaariat, siis vahel pakume ka selliseid esemeid müügiks.
Kuna siinse foorumi temaatika on militaaria, siis sellepärast sai need reklaamiks siia ülesse pandud.
PS! Ise külastan seda foorumit juba aastaid peamiselt lugejana, registreerimata kasutaja.
Sisse tavaliselt ei logi, kellel huvi helistage või saatke mail.
Kontaktid leiab esimeses postituses ja kodulehel.