20 km jooksu, mis läheb sujuvalt üle komberdamiseks.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
canislupus
Liige
Kontakt:

20 km jooksu, mis läheb sujuvalt üle komberdamiseks.

Postitus Postitas canislupus »

Tõnissoni rännak Jõhvis.
Asi toimub 22 aprill ja 20 km 2,5 tunniga läbinutele medal+diplom. Kott 10 kilo + relv. Täpsemat infot saab minupärast homme, kui staabi seina pealt loen.

Või kui keegi teab, siis võiks siia mingi asisema juhendi riputada.
Kasutaja avatar
Vabadus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Vabadus »

Paluks lisainfot siis kohe kindlasti!
Samuti infot raja kohta jms.
canislupus
Liige
Kontakt:

http://www.alutaguse.ee/yritus0.htm

Hämmastavalt keeruliseks on selle ürituse leidmine tehtud. Sama ka juhendi kohta. Mitu korda läbi lugedes saab aru, mis milleks.

Mina mineja. Medalit tahaks saada ikka, ent ei kujuta ette - kohapiltide järgi tundub seal olema liivane männimets. Kui on liivasussis rühkimine, siis on küll karm.
halleluuja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas halleluuja »

Küsimus suurele ringile- nimelt olen kindel mineja (force majeure välja arvatud), seega tahaks teada, kes oleks veel minejaid L.-Virumaalt, et nö. ühildada jõudmine stardipaika.
Samas paluks lahkesti jagada kogemusi sarnaste ürituste osavõtjatel!
Vorm on olemas, relv, ( loodan, et AKSY -74 sobib) seljakott, saapad samuti. Huvitab see, millega oleks otstarbekas täita see 10 kg seljakotis, kas isetehtud liivakottide, 1,5 l plastpudelite vm muuga? :shock:
canislupus
Liige
Kontakt:

Tavaline varustus (vahetusriided + saapad) kõige asjalikum kaup liiatigi on seda pärast vaja. Liiv kipud ühte nurka vajuma, vesi.. nojah - kui joogipunkte on rajal, siis saad sellega sohki teha. Alguses viskad minema ja hiljem täidad uuesti.
Skaudirännakul oli üks tankimiini kotti abistavaks raskuseks pannud. Hiljem kirus.
mustlesk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mustlesk »

Eelmise aasta võitja läbis raja alla kahe tunni,kui ma nüüd ei eksi.Ma olin ise seal kohtunikuks.Jooksis raja läbi ja ütles,et on kiire,peab veel paraadile jõudma(sama päev oli Jõhvis paraad).
meesmetsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas meesmetsast »

mustlesk kirjutas:...ütles,et on kiire,peab veel paraadile jõudma(sama päev oli Jõhvis paraad).
:lol:
Väga hea oleks endale sisestada 20km, et terve pataljon venkusi ajab sind taga...
Kasutaja avatar
klaaps
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas klaaps »

Njah ja õnneks ei ole ju meil enam vaja taktikalist liikumis :lol: või mis kõik mega sportlased,aga küsimus tekib mis imeloom on ikkagist rännak-jooks :roll: oleks võinud ju panna siis pealkirjaks kiirmarss ehk veri ninast :wink:
Kasutaja avatar
tlpWFG
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlpWFG »

Halleluuja kirjutas:Küsimus suurele ringile- nimelt olen kindel mineja (force majeure välja arvatud), seega tahaks teada, kes oleks veel minejaid L.-Virumaalt, et nö. ühildada jõudmine stardipaika.
Samas paluks lahkesti jagada kogemusi sarnaste ürituste osavõtjatel!
Vorm on olemas, relv, ( loodan, et AKSY -74 sobib) seljakott, saapad samuti. Huvitab see, millega oleks otstarbekas täita see 10 kg seljakotis, kas isetehtud liivakottide, 1,5 l plastpudelite vm muuga? :shock:
Krt, kangesti oleks tahtnud minna, aga jäin registreerimisega hiljapeale, kuna
endal relva ei ole ja sellisel juhul ei saa ehkupeale minna, et kas saan relva.
Aga äkki tahab keegi mulle laenata, jõuaks täna veel registreeruda?
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
canislupus
Liige
Kontakt:

Homme siis jalutama.
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

Mul on küll natuke (palju tegelt) vähem komberdada, aga mineja ikkagi.

Tingimustest niipalju, et muidu on seal liivane maastik, kuid niipalju kui seda trassi tean, siis on seal praegu pisut muda, kohati võib esineda lund ja jäidet. Vähemalt eelmine aasta oli mõnus jääkoorik mõnes kohas ja kukkujaid oli palju. Brošüüri :) peal olid pildid ka miskist veetakistusest a'la purre, aga seda ainult militaarjooksikutel. Vist.

Edu kõigile jooksjatele.
Eestlane omal maal
canislupus
Liige
Kontakt:

Jahah. Seeaasta peaks seal paska ja vett mõnuga olema mistõttu lähen sinna parem jalutama mõõdukas tempos. Ajanormi sisse ei kavatsegi mahtuma hakata.
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

Käidud. Rada oli see aasta jubedam kui eelmine. Sellest hoolimata saavutasin 6-nda koha 5 kilomeetri jooksus. Mõndade teistega võrreldes pole köhimistki väärt, aga noh... Auhinnaks sain Diplomi, sokid ja kerge angiini.
Eestlane omal maal
canislupus
Liige
Kontakt:

Skaudirännakuga ei anna võrreldagi - see rada mõnus astuda.
Ajaks siis 4.26 AGA me läksime ka tubli 45 minutit hiljem starti. Eksisime Jõhvis ära noh.... Nali selles et ei olnud kaugeltki viimane. Ei mingit jooksu ega rahmeldamist. Lihtsalt jalutuskäik. Ja mul hakkab vaikselt pohmakas tulema sest protsess kulges vedelkütuse baasil. Hetkel ravin end meditsiinilise lahusega. :lol:

Ning rahvas finišis rääkis et mingi 6-ene seltskond olla metsa eksinud ning ragistab parasjagu kusagilt tulla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bretschneider ja 2 külalist