Mälestused Lahingukooli (või 90ndate) seersandikursustest
Mälestused Lahingukooli (või 90ndate) seersandikursustest
Teema pealkiri räägib enda eest. Mõistan, et üpris sarnane lõimele "Teenistusmälestusi EKL/EKV/EKL. ROK, Scouts jne.", aga natuke spetsiifilisem. Nimelt huvitab mind kõik, mis puudutab nooremallohvitseride väljaõpet 90ndatel, aga eriti just Lahingukoolis Meegomäel. Tegveteenistujana või ajateenijana. Kuidas oli, kes olid läbiviijad, palju inimesi kursusel jne? Kasvõi lõbusad lood. 

Re: Mälestused Lahingukooli (või 90ndate) seersandikursustest
Tagasi mõeldes head mälestused - linnalahing, sissilaager, kaitse ja rünnak. Väljaõpe oli intensiivne, instruktorid hakkamist täis. Söök polnud minu meelest suurem asi ainult. Paldiskis oli parim. Ahjaa, Meegomäe "suitsusaar" - sinna saamine ja tagasitulek. Meenub, et ühe eksami sai vesiste riietega tehtud, kuna poomilt libastusin sisse pausil... 

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Aga napalmiharjutus telkmantliga üle tee kaevikus?
(6 kuud pärdikuna saarel käinuna oli suitsetamine ikka ainult "korra ärakäimine". Poom oli esiteks libe, pikk ja valel pool, võttis aega.)
(6 kuud pärdikuna saarel käinuna oli suitsetamine ikka ainult "korra ärakäimine". Poom oli esiteks libe, pikk ja valel pool, võttis aega.)
professional retard
Jah, pärdikuna oli lihtne, kuid eksamite pausil tekkis sinna pikk saba ja poom oli siis varuvariant.... eesmärk pühitseb abinõu.
Napalm oli kah huvitav aga samas ei midagi erilist. Sissilaagri talvekülm on kah meeles, korralik talv oli ning kogu telkide, TT miinidega lumes paterdamine ning telgi ülespanek, ilma öösel tule tegemata, vaat see jäi hästi meelde
.
Kuidagi omapärasel moel hommikused jooksud mulle meeldisid...
Napalm oli kah huvitav aga samas ei midagi erilist. Sissilaagri talvekülm on kah meeles, korralik talv oli ning kogu telkide, TT miinidega lumes paterdamine ning telgi ülespanek, ilma öösel tule tegemata, vaat see jäi hästi meelde

Kuidagi omapärasel moel hommikused jooksud mulle meeldisid...
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist