dektarjov
dektarjov
Ostaks dektarjovi luku mudelile aastast 1937.
ma arvan,et see mullast pole ja võibolla leian samast pööningul ka teised jubinad.
http://beta.album.ee/album/30016002/50033544
http://beta.album.ee/album/30016002/50033544
-
- Liige
- Kontakt:
Vaatan ehk leian selle aadressi,need meie turumüüjad toovad kõik kola sealt ladudest oma soome kolleegide kaudu ja müüvad siin poodides ja turul 3-4 kordsete hindadega!!!!!!!!!
Mosinat pakuti 80-EUR-iga ja meil müüvad kaba 1500-ga!!!!!!!!
Paluti juba ka seda kohta mitte avaldada,neid kohti seal mitmeid, proovige ise leida,ma kuhugi kirja ei pannud kahjuks!!!
Mosinat pakuti 80-EUR-iga ja meil müüvad kaba 1500-ga!!!!!!!!
Paluti juba ka seda kohta mitte avaldada,neid kohti seal mitmeid, proovige ise leida,ma kuhugi kirja ei pannud kahjuks!!!
-
- Liige
- Kontakt:
Naljakas on see, et alati ilmub selliste teemade all välja keegi kes väidab, et vene vindi saab 100 euro eest ja kõike muud ka poolmuidu. Kui tõesti saab, miks siis keegi ei anna iial mitte ühtegi konkreetset linki? Kadedus? Või eksisteerivad sellised kohad täpselt sama reaalselt kui sajad tankid ja lennukid meie kodumaa järvedes - kõik teavad neist rääkida, aga ühtegi pole keegi iial oma silmaga näinud....
Tere
Kiire otsing andis vastuseks lehe www.dekoase.com. Kui lehele siseneda siis vasakul asuvast tulbast valida "Deaktivoidut aseet" ja ostke, mida hing ihaldab. Kahjuks on hetkel deaktiveeritud 249 eurot maksvad Suomi püstolkuulipildujad otsas aga PPŠ saab 329 euro eest, millele lisanduvad tanspordi- ja paberimajandamise kulud.
Kiire otsing andis vastuseks lehe www.dekoase.com. Kui lehele siseneda siis vasakul asuvast tulbast valida "Deaktivoidut aseet" ja ostke, mida hing ihaldab. Kahjuks on hetkel deaktiveeritud 249 eurot maksvad Suomi püstolkuulipildujad otsas aga PPŠ saab 329 euro eest, millele lisanduvad tanspordi- ja paberimajandamise kulud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist