Tutvustus

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Anti
Uudistaja
Kontakt:

Tutvustus

Postitus Postitas Anti »

Tervist

Olen siin foorumis uus ja mõtlesin, et võiks ennast natuke tutvustada.
Mudeleid ei ole kaua ehitanud kuna olen noor(see kuu saan 20). Huvitavad kõik mudelite liigid kuid viimasel ajal on tekkinud suurem huvi just laevade vastu. Ega kohe ei oskagi midagi juurde lisada kui mõned pildid oma töödest.

Pilt

Pilt

Pilt

Ja veel pilt hetkel pooleli olevast paadist. :lol:

Pilt
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Tere,

See Tamiya PBR on küll vahva :)
Tee veel vesine diaoraam ja pane vietkongi katkine paat kõrvale ujuma.

Ülejäänud meistriteosed on samuti muljetavaldavad 8)
Immelmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Immelmann »

Tipp-topp! Ja vaheldus tankide-lennukite kõrvale on igati teretulnud. Jätka samas vaimus!
Anti
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Anti »

Tänud heade sõnade eest.

Dioraami asjus plaane ei ole, meeldib paat niisama ka. Pealegi ei ole veel kunagi vett proovinud meistertada kuid võibolla kunagi hiljem.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Väga lahedad asjad.:wink:

Siim
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tere tulemast Anti!

Pole siin miskit küsimust, et kui noor või vana keegi on - mudelite ehitamine on selline patoloogia, millest tavaliselt enam ei pääse, kui oled korra proovinud.. :wink: No ja "paadimeistrid" siin minuarust just puudu olidki ning need pildid, mis sa postitasid, on kohe päris kobedad - kui küsida tohib, siis mis suur jurakas hetkel valmimas on?

Urmas.
Anti
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Anti »

Ikka tohib küsida. Iseasi kas vastust saab :lol: .

See on 1/350-le Yamato toodetud Tamiya poolt. Ehk siis maailma kõige suurem lahingulaev.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Tere jah ja tõesti korralikud asjad paistavad.

Endal ka väike laevade seeria ja sama Tamiya Yamato ka täitsa olemas. Küll veel karbis, aga ehk varsti... :) Kogun enne veits hoogu.
Võtsin sinna juurde Eduardi söövitused, kas kasutasid enda omal ka?

Samasse seeriasse mul karpides veel Missouri ja Tirpiz. Viimase Eduard maksab rohkem kui mudel ise, aga plaanin ikka võtta, lõpptulemus peaks seda väärt olema.

Laevadest endal valmis ka mõned. King George V (Tamiya 1/350) valmimisest saab nüüd juba varsti 10 aastat ja.. noh ütleme nii, et täna seda vaadates tahaks haarata kohe riistad ja paremaks tegema hakata, aga...

Otsustasin et jätan selle just nii nagu see kunagi valmis sai. Siis justkui miskit ajalugu ja arengut näha. Ma loodan et on ikka arengut..selle mõttega hoiangi Yamato jt tagasi, et koguda kogemusi nt söövitustega nikerdamisega, mida pole veel enda arust piisavalt teinud. Samasse enda ajaloo klassi käib ka 1/400 Titanic. Jäi veidi pooleli ja veidi vanemgi kui G.V. Selle mõõtkava ei meeldi mulle ja olen otsustanud selle laeva 1/350 mõõtkavas uuesti soaetada ja valmis teha, et siis kõrvale panna ja jällegi tekitada enda jaoks selline mälestusmärk.

Allveelaeva seeriast valmis hetkel ainult U-2540 (Revell 1/144) ja pooleli Seawolf (mille valmimise juurde saan väikse koomilise loo rääkida, kui kunagi valmis ja pildile saab) Piltidega on mul teadagi raskusi, aga ka need asjad üritan üles riputada kui hoo sisse saan.
Anti kirjutas:

See on 1/350-le Yamato toodetud Tamiya poolt. Ehk siis maailma kõige suurem lahingulaev.
Mitmeski mõttes, kuigi nt Missouri veidi pikem, kiirem ja tugevama kaitsega. Kuigi peakaliibrilt jäi Yamatole kõvasti alla. Just nüüd võtsin mõlema kered karbist välja, et niisama võrrelda, päris huvitavalt sarnased, aga jah Missouri veidi pikem :)

Igatahes edu teema algatajale ja teisele ka kes laevu teevad

ps. vabandust kui nüüd oma tegemiste seletamisega siin veits liiale läksin..

Kk
Anti
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Anti »

Oh ei läinud sa midagi liiale.

Ma tean, et ameeriklaste Iowa Klassi laevad olid natuke täiuslikumad kuid jäid siiski mõnedes asjades Yamato klassile alla. Sinna juurde kuulub ka veeväljasurve mis ongi nagu laevadepuhul see mõõdupuu. Aga ma loodan, et sa ei võta seda juttu nüüd õiendamisena, sest sellena ta kindlasti mõeldud ei ole. Pealegi mulle endale koledasti meeldib selle laeva puhul just see relvastus, mis talle lõppkujul külge poogiti.

Loodaks väga näha pilte ka sinu laevadest. Ja kui sul on probleemiks koht kuhu pilte üles panna siis ma julgen soovitada http://www.kitmaker.net/ See on mudelismi lehekülg kus saab ka foto sektsioonis endale registreerides natuke ruumi piltidele.

Enda Yamatole jah kasutan Eduardi söövitusi ka. Päris kõike siiski peale ei hakanud panema kuna mõned detailid jäävad igalepoole taha peitu ja teised jälle ei lisa midagi olulist võrreldes originaaliga aga jah ma usun, et vähemalt 1/350 skaalas on söövitus küll laevadele vägagi soovitatav.

Edu ja jaksu ehitamisel ning loodan varsti juba näha pilte sinu vallutustest mudellaevade valdkonnas.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Päris huvitav lugeda, endal oli ka kunagi plaanis Yamato teha.

Kitmaker'i lehte ei soovita, seal peab piltide õiges suuruses nägemiseks sisse logima. Enamus kellele lingi annad, näevad seega ainult väikesi ikoone.
www.photobucket.com on minumeeles väga lahe, saab pilte linkida, foorumitesse riputada ja saab ka videosid üles laadida. Bandwidth'i on kah 1GB. Mul on seal üles laetud 505 pilti ja selle kuu jooksul on pilte vaadatud 50000 korda. See 1GB limiit on ainult 35% täis. Soovitan soojalt.

Igatahes jõudu kõigile!

Siim
Anti
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Anti »

Vaata siis milline lugu. Inimene õpib midagi uut ikka iga päev.
Tänud hea lehekülje eest.
hol-tim 123
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hol-tim 123 »

www.imageshack.us ka

ilusad mudelid. Ma vaatan et sul päris palju värve viimasel pildil riiulis
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist