Tere jah ja tõesti korralikud asjad paistavad.
Endal ka väike laevade seeria ja sama Tamiya Yamato ka täitsa olemas. Küll veel karbis, aga ehk varsti...

Kogun enne veits hoogu.
Võtsin sinna juurde Eduardi söövitused, kas kasutasid enda omal ka?
Samasse seeriasse mul karpides veel Missouri ja Tirpiz. Viimase Eduard maksab rohkem kui mudel ise, aga plaanin ikka võtta, lõpptulemus peaks seda väärt olema.
Laevadest endal valmis ka mõned. King George V (Tamiya 1/350) valmimisest saab nüüd juba varsti 10 aastat ja.. noh ütleme nii, et täna seda vaadates tahaks haarata kohe riistad ja paremaks tegema hakata, aga...
Otsustasin et jätan selle just nii nagu see kunagi valmis sai. Siis justkui miskit ajalugu ja arengut näha. Ma loodan et on ikka arengut..selle mõttega hoiangi Yamato jt tagasi, et koguda kogemusi nt söövitustega nikerdamisega, mida pole veel enda arust piisavalt teinud. Samasse enda ajaloo klassi käib ka 1/400 Titanic. Jäi veidi pooleli ja veidi vanemgi kui G.V. Selle mõõtkava ei meeldi mulle ja olen otsustanud selle laeva 1/350 mõõtkavas uuesti soaetada ja valmis teha, et siis kõrvale panna ja jällegi tekitada enda jaoks selline mälestusmärk.
Allveelaeva seeriast valmis hetkel ainult U-2540 (Revell 1/144) ja pooleli Seawolf (mille valmimise juurde saan väikse koomilise loo rääkida, kui kunagi valmis ja pildile saab) Piltidega on mul teadagi raskusi, aga ka need asjad üritan üles riputada kui hoo sisse saan.
Anti kirjutas:
See on 1/350-le Yamato toodetud Tamiya poolt. Ehk siis maailma kõige suurem lahingulaev.
Mitmeski mõttes, kuigi nt Missouri veidi pikem, kiirem ja tugevama kaitsega. Kuigi peakaliibrilt jäi Yamatole kõvasti alla. Just nüüd võtsin mõlema kered karbist välja, et niisama võrrelda, päris huvitavalt sarnased, aga jah Missouri veidi pikem
Igatahes edu teema algatajale ja teisele ka kes laevu teevad
ps. vabandust kui nüüd oma tegemiste seletamisega siin veits liiale läksin..
Kk