Üks militaarhõnguline muusikavideo
Üks militaarhõnguline muusikavideo
Leidsin youtube-st ühe vanema Primal Screami laheda loo.Kutid kannavad seal Ida-Saksa varustust (loo nime järgi arvates oleks nad kindlasti natsivorme tahtnud kanda, kuid vaevalt seda lubati:))Samas tekitavad minus kahtlust nokkmütsid, kas need pole mitte Lääne-Saksa varudest?
http://www.youtube.com/watch?v=f-7aQUZ235A
http://www.youtube.com/watch?v=f-7aQUZ235A
Unforeseen consequences
muusikavideo
Vaatasin. Kuulasin.
Päris palju kuulasin. Ja vaatasin kah. Kohe mitu, mitu korda.
Ei saa midagi aru. Mingi jama. Totaalne jama.
Mida sellega öelda taheti !!! Kuid midagi ju ometi taheti, kui see klipp tehti.
Re: muusikavideo
see en ole teps mitte muusika. Sellise vaibakloppomise suudab igaüks meist kokku keerata, kui 2 nädalat mõnda programmi õpib kasutama (arvutis).hillart kirjutas:Vaatasin. Kuulasin.
nii et , see pole lugu vaid lissalt tümps.
-
- Liige
- Kontakt:
Re: muusikavideo
pean nõustumahillart kirjutas:Vaatasin. Kuulasin.
Mis muusika on siis tõesti siis kui ainult käpitakse keelpille ja puhutakse?Takishi kirjutas:see en ole teps mitte muusika. Sellise vaibakloppomise suudab igaüks meist kokku keerata, kui 2 nädalat mõnda programmi õpib kasutama (arvutis).hillart kirjutas:Vaatasin. Kuulasin.
nii et , see pole lugu vaid lissalt tümps.

Mehed mehed, midagi elektroonilisest muusikast olete kuulnud? Saan aru, et olete juba sellised vanemapoolsed, aga suhtuge ikka tolerantselt.
Kuigi too antud video oli ja otsesesmõttes pullikaka, isegi minu jaoks kes ma olen noorem

sônum
Ma üritasin öelda seda, et ma ei saanud aru - mis on selle tüki sônum.
MIS ON SELLE KLIPI SÔNUM??? Mida sellega öelda taheti???
Mind ei häirinud mitte pörmugi selle vorm vôi teostus, ning lugeda mu postitusest välja tolerantsi puudumist mingile esitusviisile on suhteliselt ... (ei taha pahasti öelda).
Ehk keegi vôiks tuletada midagi. Noh, vähemalt seda, mida see kellegi konkreetse vaatja-kuulaja pisikeses peakeses liikuma pani. Kui muidugi pani midagi liikuma, vôi kui oli midagi liikuma panna.

MIS ON SELLE KLIPI SÔNUM??? Mida sellega öelda taheti???

Mind ei häirinud mitte pörmugi selle vorm vôi teostus, ning lugeda mu postitusest välja tolerantsi puudumist mingile esitusviisile on suhteliselt ... (ei taha pahasti öelda).

Ehk keegi vôiks tuletada midagi. Noh, vähemalt seda, mida see kellegi konkreetse vaatja-kuulaja pisikeses peakeses liikuma pani. Kui muidugi pani midagi liikuma, vôi kui oli midagi liikuma panna.

-
- Liige
- Kontakt:
Re: sônum
Eks see laul oli kindlale kuulajaskonnale tehtud, kellel hakkavad need kruvid liikuma mis hakkavad ka sul liikuma kui kuuled meelepärast muusikat. Ei midagi enamat.hillart kirjutas:Ma üritasin öelda seda, et ma ei saanud aru - mis on selle tüki sônum.
MIS ON SELLE KLIPI SÔNUM??? Mida sellega öelda taheti???![]()
![]()
Mind ei häirinud mitte pörmugi selle vorm vôi teostus, ning lugeda mu postitusest välja tolerantsi puudumist mingile esitusviisile on suhteliselt ... (ei taha pahasti öelda).![]()
Ehk keegi vôiks tuletada midagi. Noh, vähemalt seda, mida see kellegi konkreetse vaatja-kuulaja pisikeses peakeses liikuma pani. Kui muidugi pani midagi liikuma, vôi kui oli midagi liikuma panna.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Aga äkki vastukaaluks elektroonilisele sonimisele ilma visuaalse taustata militaarse kalduvusega rögamuusikat: http://www.zone.ee/thirddescent/commemorate.wma
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist