ja kas stuka näiteks sai ültse vaenlaste tanke oma tanki tõrje kahuritega(2×37 mm BK 37) ära lammutada.

Denis, sa ka ära liialda!denis23 kirjutas:Oot oot, ma tean et Ruddorfer oli üks kord alla tulistanud 12 IL-2 korraga, mis kõik kukkusid ühte järve
Nüüd on Rudel
Muide, tagasihoidlik küsimus, mis moodi ta tuvastas et hävitas kõik omad T-34? Ma arvan kui sa natukene mõtiskled siis saad aru et see on absurd.
Täiesti valed andmed sul!denis23 kirjutas:Oot oot, ma tean et Ruddorfer oli üks kord alla tulistanud 12 IL-2 korraga, mis kõik kukkusid ühte järve
 Nende 13 (mitte 12) lennuki seas polnud ühtegi IL-2! Oli kuus JAK-7 ning seitse JAK-9, üsna suur vahe, kas hävitada soomustatud IL-2 või tunduvalt vähemkaitstud hävitaja! Ja see "üks järv" oli Euroopa suurim järv Laadoga.
 Nende 13 (mitte 12) lennuki seas polnud ühtegi IL-2! Oli kuus JAK-7 ning seitse JAK-9, üsna suur vahe, kas hävitada soomustatud IL-2 või tunduvalt vähemkaitstud hävitaja! Ja see "üks järv" oli Euroopa suurim järv Laadoga.  Ning Rudorffer oli kuulus just selliste seeriavõitude poolest. 9.veebruaril 1943.a Tuneesias tulistas ta ühe lahingulennuga alla 8 Briti hävitajat P-40 ja P-38, 15.veebruaril veel lisaks 7 Spithfire ja P-38 (inglased muide tunnistavad neid kaotusi).
 Ning Rudorffer oli kuulus just selliste seeriavõitude poolest. 9.veebruaril 1943.a Tuneesias tulistas ta ühe lahingulennuga alla 8 Briti hävitajat P-40 ja P-38, 15.veebruaril veel lisaks 7 Spithfire ja P-38 (inglased muide tunnistavad neid kaotusi).
 kui pihta said. Kõik sõltus piloodi vilumusest. Ulrich Rudel oli aga üks Göbelsi propaganda subjekt, seega ei maksa kõike uskuda tema võitudest aga Kroonlinnas tegi ta 1941. a. vene ristlejale (kui ma ei eksi, siis "Marat") ära küll, see on tõsi mis tõsi! Sealt tema tähelend algaski.
  kui pihta said. Kõik sõltus piloodi vilumusest. Ulrich Rudel oli aga üks Göbelsi propaganda subjekt, seega ei maksa kõike uskuda tema võitudest aga Kroonlinnas tegi ta 1941. a. vene ristlejale (kui ma ei eksi, siis "Marat") ära küll, see on tõsi mis tõsi! Sealt tema tähelend algaski.
Mitte ristlejale, vaid liinilaevale "Marat"!FW Anton kirjutas: Ulrich Rudel oli aga üks Göbelsi propaganda subjekt, seega ei maksa kõike uskuda tema võitudest aga Kroonlinnas tegi ta 1941. a. vene ristlejale (kui ma ei eksi, siis "Marat") ära küll, see on tõsi mis tõsi! Sealt tema tähelend algaski.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline