Konkurss juba ukse all ja aeg otsi kokku tõmbama hakata, seekord tuleb mul piniseda, et näedsa, ei jõudnudki valmis... Aga ega ma seepärast veel ei põe, kuigi veits kahju ka nagu. Eks ise jätsin kõik liiga hilja peale, loogika järgi oleks pidanud paraja varuga jõudma, aga itaallase torni kallal nokkides pingutasin vist silmad veidi üle. Päris pikka aega tuli mässata, enne kui hakkasin jälle inimese moodi välja nägema ja nii see tegemine lõpuks lörri läkski.
Aga et siin mitte niisama vinguda, siis panen vähemalt mõned pildid üles, no et ehk on teilgi huvitav vaadata, et kui kaugel asjad on.
Algas kõik tegelikult juba eelmisel aastal - Jossi abiga sai muretsetud lausa kaks karpi TKS -iga, mõlemad poolakate töö: RPM 35006 ja Mirage Hobby 35515. Kaks seepärast, et tuttav poolakas soovitas - võta mõlemad, sest kahe peale saab enam-vähem normaalse asja kokku kleepida, nüüd võib öelda et tal oli õigus, RPM-i pealmine osa on geomeetrilises mõttes paras saast, Miragel nii enam-vähem, kuigi servad võiksid tüki maad konkreetsemad ja teravamad olla. Alusvann on jälle RPM-il parem, nii et see läkski käiku. Aga käiguosa... sa mu meie, RPM -i detailid, mis peaksid nurkraudu kujutama, on lihtsalt kujuteldamatud käkid, see eest konkurendi omadel pole väga vigagi, detailsus muidugi on iseasi, aga eks enda näpukesi tuleb ju kah veidi liigutada.
Aga edasi tulevad rattad - kõigepealt uurisin veorattaid, oleks ju võinud põhimõtteliselt Mirage omad tuima näoga külge lükata, aga no käis nagu kusagil plõks ja nii ma siis ühe neist pingist avastasingi, kui olin juba paar korda teraga üle jõudnud käia..

Ja nii ta läks, tugirullikutega suurt palju vaeva ei näinud, edasistel fotodel on näha, mis seisu jäid, aga pingutusratas, no keerutasin neid õnnetusi käes, tuli kohe päris mitu koledat sõna keele peale ja raiskasin jälle mitu hinnalist päeva ära. See-eest on nad peaaegu et päris rataste sarnased, kuna ei suutnud välja mõelda, mismoodi säärast õhulist asjandust kloonida, siis tuli mõlemad nullist alates valmis nokkida. Järgmisel pildil ongi nagu ennegi - alguses RPM, siis Mirage ja siis see isetehtud asi suuremas plaanis:

Aga nüüd juba masin ise, sellises seisus ta hetkel on:

Nii et selleks korraks olen ma rajalt maas, aga aasta pärast enam sama viga ei tee

Urmas.