Coger kirjutas:Selle asemel, et poiste entusiasmi natuke õhutada, mõned mehed jahutavad hoopis. Mis siis, et on nii tehnilisi kui faktilisi vajakajäämisi, poiste selline ettevõtmine on igatahes teretulnud ju. Tõepoolest küsiks ise kah, kas siis kriitikategijad suudaks parema filmi valmis vorpida? Tehke enne ära ja siis hakake teiste omi nokkima. Kusjuures, oleks see kriitika siis selline heatahtlik, et muidu ok film, aga väikseid vajakajäämisi siin-seal. Mõni mees paneb päris kurjalt ikka, ma vaatan. Ega Spielberg või Stone ka kohe profikaamerate ja kõrgelttasustatud näitlejatega alustanud, ka pigem ilmselt teismelistena ja analoogselt siinkajastatuga:)
Pisut naljakas on suhtumine, et kritiseerimaks koka põhjakõrbenud putru pead ise olema vähemalt meisterkokk. Igaüks jäägu ikka oma liistude juurde, mis ei tähenda seda, et arvamust ei võiks omada ka muudel teemadel.
Lasteaia east peaks ka filmitegijad väljas olema, nii et suudavad kriitikat vastu võtta ja loodetavasti sõeluda terad sõkaldest välja
Muus osas ühinen eespool toodud kasutaja krj arvamusega:
tsiteerin:
Küsimus aga, härrased, on selles, et ma arvan, et siin foorumis olemasolevat entusiasmi ja energiat tuleks kasutada tõhusamalt. Amatöör ja "Ühe metsa pojad" ongi igasuguse ekspromtseltskonna võimekuse tipp. Teeksite valmis ja siis näitaksite paarile sõbrale. Kõik. Sõbra sõber juba haigutab.
On olemas teatavaid põhjuseid, miks need filmid, mida võib häbita ka teistele näidata, nõuavad väga palju aega ja raha.
Aga halb film ei süüta kelleski tuld, seda on tore vaid endal õlle kõrvale vaadata. Pigem tuleks keskenduda asjadele, milles siinne seltskond kahtlemata osavam on. On ka teisi viise inimestes sädeme sütitamiseks. Ühinegem suure seltskonnaga pigem nendeks - korraldagem mõni matk, tehkem kodumaa korda.
See kõik on üteldud, kuna mu süda jäi kripeldama lugedes siin üleskutseid võtta asi suurelt ja kogu foorumiga ette. Selleks minul usku ei ole.
See kõik ei tähenda muidugi, et kodus põlveotsas ei võiks asju proovida. Harjutamine tekitab asja vastu sügavama huvi ja ehk viivad rajad siis ka meistrite juurde, kes oskavad suunata. Ent enne suure käraga rahva ette tulekut (siitsamast foorumist on jäänud suure käraga silma just "Sampolit kanali" nimeline seltskond)tuleb siiski mõtelda, kas ja milleks.