Sd.Kfz.182 Kingtiger Henschel turret w/Zimmerit

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
KASTNER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas KASTNER »

Yeeee... ma sain parandatud! :D
ma liigutasin seda paganama viimast ratast natukene ligemale teistele ratastele ja kohe sobis.
Aga peale värvimist ma ei saa seda enam tagasi, kogu aeg lagune näppude vahel ära mõni tükk. :evil:
Minu arust sain peaaegu kõik kinni liimida, kas värv sulatab tükid liimist lahti või mis! :?
Kuna värvitud siis ei saa liimida seda ka, sest värv sulab ära ja tükid ei jää ikka kokku. :(

OK see probleem on lahendatud 25 minutiga :D
Kasutaja avatar
KASTNER
Liige
Kontakt:

No nii... ma sain roomikud alla, kuigi nägin kõvasti vaeva sellega.
Ma ei tea kas tasub selle ilusa musta värvi poriga ära rikkuda või mis :wink:

Pilt
Pilt
Ma arvan, et paljud näevad liimi jälgi, mis tekkisid peale parandamist :o !
Muidugi ma parandan need ka ära.
Pilt

Mul on hea meel, et see kõik on läbi, kuni teist tanki kokku panema hakkan. :D
Kasutaja avatar
KASTNER
Liige
Kontakt:

Oi oi oi... ma olen kogematta ühe roomiku ühe musta värviga värvind ja teise teise musta värviga. :(
Nüüd on üks roomik läikiv, teine mitte. :cry:
Jälle värvima roomikut! :x
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Klassika....

Aga mõningad mõtted:

Esiteks, kahuritoru ots värvi julgelt masinaga sama värvi, ei olnud nad mustad midagi.
Teiseks, kas ma saan õigesti aru, et see on valge värv, lähed talve camo peale üle?
Kolmandaks, ei ole erilist vahet, kas värvisid roomiku läikiva või mattmustaga, sellised süsimustad olid nad üliharva. Pealegi peale toonimist muutub toon ja läikivuse tase.
Neljandaks, veoratta juures kerel on mõlemal pool suur vormitõukuri jälg, ehk siis defekt, mille peaks pahtliga täitma. Just nende konksude kinnitamiseks mõeldud aukude juures.

Areneb muidu stabiilselt. :wink:

Esimesel leheküljel toimunud väikese ''sõnasõjaga'' seoses....
Hüva, muutsin oma postituse ära ja muide, viina ma ei joo. Wink
Minu arvamus on, et kõik see muutmine tuleks ära jätta. Kui on julgust kirjutada ja on ka mõeldud mida kirjutatud, siis ei ole vaja midagi muutma hakata. Kui keegi midagi ütlema hakkab, siis tuleb oma sõnu kaitsta, mitte kohe ära muuta/kustutada. Seda mõttevahetust omamoodi huvitav lugeda, võib isegi mingi tõde selguda. Ma olin mõned päevad foorumist eemal, ja kui ma taas siin lugema asun ei saa ma lihtsalt aru, milles asi, sest keegi on kogu point'i ära kustutanud. Oleks saanud äkki sõna sekka öelda, asuda rünnakule või kaitsele. On olemas ka moderaatorid, kes sekkuvad, kui asi väga läbuks läheb. Kasutagem mänguväljakut täies ulatuses.:wink:
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Mina jäin siin oma soovitamistega hiljaks, muidu oleksin soovitanud roomikud hoopistükkis Model Masteri metalizer -iga värvida - Burnt Metal No.1415 nimeks ja pärast sellega katmist näevad nad välja nagu oleksid värskelt metallist valmistatud. No ja sealt edasi on juba lihtsam - veidi toonimist ja hakkavadki ilmet võtma. Kõige selle juures on üks "aga" - kuna ma ei ole proovinud seda värvi pintsliga peale kanda, siis ei julge ka 100% soovitada, sest värv on purgis päris vedel - keeran oma pritsi kaane otse purgile peale ja tuleb düüsist läbi ilma lahusti abita.

Postingute muutmise asjas olen Siimuga nõus - ka minul jäi seekord asja olemus tabamata, arvan et muuta tuleks juhul, kui avastad, et oled väga vigaselt kirjutanud - selline asjade käik oleks tervitatav - vigaselt kirjutajatest puudust ei ole, või siis lisad midagi juurde. Kuid kui midagi kustutad, on lõpptulemuseks pudru ja kapsad nagu juhtus mingi küsitlusega, kus lõpuks keegi enam aru ei saanud, mille poolt nad oma hääle olid andnud.

Urmas.
skeletondude
Liige
Kontakt:

Re: Sd.Kfz.182 Kingtiger Henschel turret w/Zimmerit

Postitus Postitas skeletondude »

Hüva, ma siis parandasin teksti endiseks.Kirjutasin sinna muidu "Seda võib ka PS'i kaudu arutleda", vot.

Marek
Kasutaja avatar
KASTNER
Liige
Kontakt:

Toru otsa värvisin mustaks, sest mulle meeldib. :D
Roomikuid kavatsen veel värvida. :D
See sõukruvi auk on suht halvas kohas, et roomik jääb ette ja seda on raske parandada aga eks ma annan endast parima ja kavatsen selle korda saada.
Muide ma ei tee sellele tankile talve camo vaid värvin skeeemi esimese varjandi järgi. (skeem asub 1 leheküljel) :D
Tegelikult mitte täpselt sama aga analookse skeemi!
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Nojah, kui sulle meeldib võid toru otsa või veel miski muu koha tankil värvida ka roosaks, siniseks, lillaks või ükskõik mis värvi. Ega seda keegi keelata saa. Ja ega tegelikult keegi ei kavatsegi midagi keelata - see on sinu ja ainult sinu otsustada, milliseks sa oma tanki värvid, ainult et kui toimetad enda väljamõeldud kriteeriumite järgi, siis ei maksa ülejäänud foorumlastelt tõsisemaid kommentaare oodata, kuna vähemalt suurem osa meist üritab mudelit kujundada reaalsele prototüübile vastavaks ja kardetavasti ei oska fantaasia vilju vääriliselt hinnata.

Urmas.
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

SÕUKRUVI AUK?
Morjakid, morjakid
Kus kurat ma küll olen olnud?
Kasutaja avatar
KASTNER
Liige
Kontakt:

fossiil.

Kui sa veel ei tea siis ma olen suht uus, mis tähendab seda, et ma olen algajale päris ligidal.
Mina tahan mudelit kokku panna ja seda värvida, ma harjutan ennem, siis hakkan hästi reaalseid mudeleid ehitama.
Ma olen alles noor ja mul on arengu ruumi küllaga.
See ei ole maailma lõpp, et ma tahan väheke teisiti värvida ja ehitada. :)
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Ja jaaaa, Foss juurik!
Nüüd raputa endale tuhka pähe ja pane kerkkos küünal pöllema!
IGA MATS ON SIIN SADA KORDA SUUREM TEGIJA JA ASJAPULK KUI SINA JA SU JÜNGRID SIIN KOKKU!
Loe seda palvet sada kolm korda ja pane kiriku korjanduskarpi sajakas!

Vat nii, mu poeg!
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Kurat. Sellel toredale kutile siin paneks kümme punkti: siis hakkan hästi ilusaid mudeleid ehitama, lause eest!
Tõesti kihvt ütlus!
Surmaingel
Liige
Kontakt:

A ja nüüd ootaks spetsialist Skeletondude arvamust ka!
:)
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Odot...Mudeli kohta või? ;)
Täitsa hea töö on muidu jah, kuigi arenguruumi on küll.

Marek
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Eks enesekindlus ole kah üks väärt isikuomadus. Kuigi jah, omapäi kõndivaid kasse ei võeta mitte üheski seltskonnas täiesti omaks. Vaevalt, et nad seda ise nii väga tahavadki.
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist