Klassika....
Aga mõningad mõtted:
Esiteks, kahuritoru ots värvi julgelt masinaga sama värvi, ei olnud nad mustad midagi.
Teiseks, kas ma saan õigesti aru, et see on valge värv, lähed talve camo peale üle?
Kolmandaks, ei ole erilist vahet, kas värvisid roomiku läikiva või mattmustaga, sellised süsimustad olid nad üliharva. Pealegi peale toonimist muutub toon ja läikivuse tase.
Neljandaks, veoratta juures kerel on mõlemal pool suur vormitõukuri jälg, ehk siis defekt, mille peaks pahtliga täitma. Just nende konksude kinnitamiseks mõeldud aukude juures.
Areneb muidu stabiilselt.
Esimesel leheküljel toimunud väikese ''sõnasõjaga'' seoses....
Hüva, muutsin oma postituse ära ja muide, viina ma ei joo. Wink
Minu arvamus on, et kõik see muutmine tuleks ära jätta. Kui on julgust kirjutada ja on ka mõeldud mida kirjutatud, siis ei ole vaja midagi muutma hakata. Kui keegi midagi ütlema hakkab, siis tuleb oma sõnu kaitsta, mitte kohe ära muuta/kustutada. Seda mõttevahetust omamoodi huvitav lugeda, võib isegi mingi tõde selguda. Ma olin mõned päevad foorumist eemal, ja kui ma taas siin lugema asun ei saa ma lihtsalt aru, milles asi, sest keegi on kogu point'i ära kustutanud. Oleks saanud äkki sõna sekka öelda, asuda rünnakule või kaitsele. On olemas ka moderaatorid, kes sekkuvad, kui asi väga läbuks läheb. Kasutagem mänguväljakut täies ulatuses.