Kapoga kohvile?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
martiini
Liige
Kontakt:

Kapoga kohvile?

Postitus Postitas martiini »

Pommirühma poisid siin hirmutavaad,et kapo onud kutsuvad kohvile,kui liiga palju lõhkeseadeldisi leiad.On äkki kellegil kogemusi sellega,on tõesti nii hull asi,et sõidavad maasturiga metsades ja otsivad kaevajaid?
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Re: Kapoga kohvile?

Postitus Postitas gnadenlose »

martiini kirjutas:on tõesti nii hull asi,et sõidavad maasturiga metsades ja otsivad kaevajaid?
Asi on hullem. Ega me kiviajal ela, et nad huupi laantes sonkijaid jahivad, eks kapoonikud hoiavad ka siinsel keskkonnal silma peal.
Гив Ми Мани
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

hm, ja millest need KaPo foobiad? On midagi varjata?

Kohvi olen joonud. Ei olnud valus.

Üldiselt on meeldiv intelligentsete inimestega suhelda...

Kapo korjab infot igasugu erinevate inimeste ning käitumiste kohta.

Kui Sinu vastu materjali korjatakse, siis Sina oled enam-vähem viimane, kes sellest teada saab.

Enne süüdistuse esitamist...
USP
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas USP »

Ka mina olen kohvil käinud. Kohvi, tõsi küll, kahjuks ei pakutud kuid vestlus oli muidu igati meeldiv ja asjakohane.
Ma täitsa mõistan, miks nad aegajalt kellegi vestlusele kutsuvad. Muidu on pärast just nii, et keegi teeb tulekustutisse pommi ja laseb koolimajast tüki ära. Inimesed on ju maru leidlikud...

Paneksin ka ise siinkohal noortele südamele, et nad vähem igasuguseid kahtlaseid skeeme tekitaksid ja pigem seaduslikul moel asju ajaksid. On kõigil mõnusam elada.
ppp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ppp »

Nagu ütles üks leedu liikluspolitseinikühele mu tuttavale : kui igaüks oleks natuke korralikum, siis oleks kõigil parem elada, lõi kulpi ja läks edasi! :lol:
Kasutaja avatar
martiini
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas martiini »

Ei varjata pole midagi ja foobia all ka ei kannata,kuid kõik oma ohtlikud leiud olen ilusti ära andnud,ja neid on olnud palju,seega nimi ka läbi käinud tihti.Demineeriad lihtsalt hirmutavad :D et varsti mees lähed jutule.Missasja neil vaja oma aega kulutada nendega,kes kõik ilusti nagu kord ja kohus üle annavad. 8)

Iivaneid metsas vaja otsida,kes trotüüli välja sulatavad :lol:
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

No räägi siis neile, kus ja millal neid Iivaneid püüdma peaks :wink:
24h korrapidaja 612 1455
mob. 512 1455
e-post: korrapidaja@kapo.ee

vihjetelefon 612 1500
stilett
Liige
Kontakt:

...

Postitus Postitas stilett »

KAPO täidab oma ülesandeid, mis on talle seadusega määratud. Ka kõike seda, mis on seotud plahvatustega, sellele eelnevaga ja sellest tulenevaga. Uudiseid lugedes peab kahjuks tõdema, et meie väikese riigi pinnal on piisavalt kretiine, kes oma ebaseadusliku käitumisega seavad ohtu mitte ainult oma, vaid ka kaaskodaniku elu, tervise ja vara.
Ja iga normaalse eestlase kohus on teatada kuhu vaja kõikvõimalikest trotüüli sulatajatest ja analoogililistest pervertidest.
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

Kes tavaliselt arve tasub?
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Eks ikka riigi kulul. Mu meelest täiesti normaalne, et KaPo kontrollib, mis tegelikult riigis toimub. Pole ju ammune asi Pae tänava pommimees, või läks meelest juba? Vähemalt hoitakse mitmed sellised napakad iselennutajad ohjes. Ei saa ju enda õigustuseks mitte ühtegi sõna öelda need nn. tühjaks keetjad, sest see ju seadusega igatepidi keelatud, nii omamine, kui käitlemine. Eks vabanduseks tuuakse , et a'la kala vaja püüda- no ritv ja konks on seks puhuks. Küll, aga ühe puurimatta kesta eest käsa hakata väänama, see vast ainult juhtub sel juhul, kui kestaomanik ise ei suuda inimesena käituda.
Huvitun maisest rasketehnikast.
viiking
Liige

Postitus Postitas viiking »

Põhimõtteliselt PLEKKPEAGA nõus kuid juhtub ka nii et eestlane teisele eestlasele parim vahepala ja seega kitse nö. pannakse ehk vihast, kadedusest mida iganes...oma sa mida tahes kui palju või kui vähe, vahet pole sageli ja...vastust teab vaid tuul...

Mina arvan nii ja ei pruugi paljudele meeldida aga olen ka ütleja ja ütlen välja et las KAPO teeb oma tööd, mina ja paljud siinolijad teavad ise mida nemad teevad, teen ka ise... aga pole vaja koguaeg juhinduda et krt, kui ei ole seadusega kooskõlas jne., kui vaja teavitada jne., mis iganes kus orjameelsus välja lööb krt öökima ajab...lapsi siin pole vaja foorumis õpetada, loll jääb lolliks, mees teab kus ja mis...

Igaüks tehku järeldusi ja kui tahate materdage mind palju tahate! Mina püsin ikka rajal!
viiking
Liige

Postitus Postitas viiking »

Veel pole see aeg käes aga varsti kus on nii et 1 päev on sinu ukse taga ja teeb tarka nägu ja on viisakas jne. ning uurib ja 2 päev su naabri kalli ukse taga ning sama joru...Mis siis!? :D

Et mingi foobia-kartus...Ei, ei, nii lähebki sest mujal juba ammu toimib läänes :shock: Vabaduseks nimetatakse ja sõnakuulelikkuseks! Oli vene ajal ja on nüüdki ja tuleb veel!
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Kohvi nad ei paku. Kontrollitud.
Kas keegi on tõesti nii meeldiva vastuvõtu osaliseks saanud? :roll:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Hillart kirjutas:
Kohvi nad ei paku. Kontrollitud.

Siis on küll hea, sest mulle kohvi üldse ei maitse.
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kasutaja avatar
RPG-7
Liige
Kontakt:

aa

Postitus Postitas RPG-7 »

äki pakuvad midagi kangemat :lol:
---->
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist