Kapoga kohvile?
Kapoga kohvile?
Pommirühma poisid siin hirmutavaad,et kapo onud kutsuvad kohvile,kui liiga palju lõhkeseadeldisi leiad.On äkki kellegil kogemusi sellega,on tõesti nii hull asi,et sõidavad maasturiga metsades ja otsivad kaevajaid?
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Re: Kapoga kohvile?
Asi on hullem. Ega me kiviajal ela, et nad huupi laantes sonkijaid jahivad, eks kapoonikud hoiavad ka siinsel keskkonnal silma peal.martiini kirjutas:on tõesti nii hull asi,et sõidavad maasturiga metsades ja otsivad kaevajaid?
Гив Ми Мани
-
- Site Admin
- Kontakt:
hm, ja millest need KaPo foobiad? On midagi varjata?
Kohvi olen joonud. Ei olnud valus.
Üldiselt on meeldiv intelligentsete inimestega suhelda...
Kapo korjab infot igasugu erinevate inimeste ning käitumiste kohta.
Kui Sinu vastu materjali korjatakse, siis Sina oled enam-vähem viimane, kes sellest teada saab.
Enne süüdistuse esitamist...
Kohvi olen joonud. Ei olnud valus.
Üldiselt on meeldiv intelligentsete inimestega suhelda...
Kapo korjab infot igasugu erinevate inimeste ning käitumiste kohta.
Kui Sinu vastu materjali korjatakse, siis Sina oled enam-vähem viimane, kes sellest teada saab.
Enne süüdistuse esitamist...
Ka mina olen kohvil käinud. Kohvi, tõsi küll, kahjuks ei pakutud kuid vestlus oli muidu igati meeldiv ja asjakohane.
Ma täitsa mõistan, miks nad aegajalt kellegi vestlusele kutsuvad. Muidu on pärast just nii, et keegi teeb tulekustutisse pommi ja laseb koolimajast tüki ära. Inimesed on ju maru leidlikud...
Paneksin ka ise siinkohal noortele südamele, et nad vähem igasuguseid kahtlaseid skeeme tekitaksid ja pigem seaduslikul moel asju ajaksid. On kõigil mõnusam elada.
Ma täitsa mõistan, miks nad aegajalt kellegi vestlusele kutsuvad. Muidu on pärast just nii, et keegi teeb tulekustutisse pommi ja laseb koolimajast tüki ära. Inimesed on ju maru leidlikud...
Paneksin ka ise siinkohal noortele südamele, et nad vähem igasuguseid kahtlaseid skeeme tekitaksid ja pigem seaduslikul moel asju ajaksid. On kõigil mõnusam elada.
Ei varjata pole midagi ja foobia all ka ei kannata,kuid kõik oma ohtlikud leiud olen ilusti ära andnud,ja neid on olnud palju,seega nimi ka läbi käinud tihti.Demineeriad lihtsalt hirmutavad
et varsti mees lähed jutule.Missasja neil vaja oma aega kulutada nendega,kes kõik ilusti nagu kord ja kohus üle annavad. 
Iivaneid metsas vaja otsida,kes trotüüli välja sulatavad

Iivaneid metsas vaja otsida,kes trotüüli välja sulatavad

-
- Site Admin
- Kontakt:
...
KAPO täidab oma ülesandeid, mis on talle seadusega määratud. Ka kõike seda, mis on seotud plahvatustega, sellele eelnevaga ja sellest tulenevaga. Uudiseid lugedes peab kahjuks tõdema, et meie väikese riigi pinnal on piisavalt kretiine, kes oma ebaseadusliku käitumisega seavad ohtu mitte ainult oma, vaid ka kaaskodaniku elu, tervise ja vara.
Ja iga normaalse eestlase kohus on teatada kuhu vaja kõikvõimalikest trotüüli sulatajatest ja analoogililistest pervertidest.
Ja iga normaalse eestlase kohus on teatada kuhu vaja kõikvõimalikest trotüüli sulatajatest ja analoogililistest pervertidest.
Eks ikka riigi kulul. Mu meelest täiesti normaalne, et KaPo kontrollib, mis tegelikult riigis toimub. Pole ju ammune asi Pae tänava pommimees, või läks meelest juba? Vähemalt hoitakse mitmed sellised napakad iselennutajad ohjes. Ei saa ju enda õigustuseks mitte ühtegi sõna öelda need nn. tühjaks keetjad, sest see ju seadusega igatepidi keelatud, nii omamine, kui käitlemine. Eks vabanduseks tuuakse , et a'la kala vaja püüda- no ritv ja konks on seks puhuks. Küll, aga ühe puurimatta kesta eest käsa hakata väänama, see vast ainult juhtub sel juhul, kui kestaomanik ise ei suuda inimesena käituda.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Põhimõtteliselt PLEKKPEAGA nõus kuid juhtub ka nii et eestlane teisele eestlasele parim vahepala ja seega kitse nö. pannakse ehk vihast, kadedusest mida iganes...oma sa mida tahes kui palju või kui vähe, vahet pole sageli ja...vastust teab vaid tuul...
Mina arvan nii ja ei pruugi paljudele meeldida aga olen ka ütleja ja ütlen välja et las KAPO teeb oma tööd, mina ja paljud siinolijad teavad ise mida nemad teevad, teen ka ise... aga pole vaja koguaeg juhinduda et krt, kui ei ole seadusega kooskõlas jne., kui vaja teavitada jne., mis iganes kus orjameelsus välja lööb krt öökima ajab...lapsi siin pole vaja foorumis õpetada, loll jääb lolliks, mees teab kus ja mis...
Igaüks tehku järeldusi ja kui tahate materdage mind palju tahate! Mina püsin ikka rajal!
Mina arvan nii ja ei pruugi paljudele meeldida aga olen ka ütleja ja ütlen välja et las KAPO teeb oma tööd, mina ja paljud siinolijad teavad ise mida nemad teevad, teen ka ise... aga pole vaja koguaeg juhinduda et krt, kui ei ole seadusega kooskõlas jne., kui vaja teavitada jne., mis iganes kus orjameelsus välja lööb krt öökima ajab...lapsi siin pole vaja foorumis õpetada, loll jääb lolliks, mees teab kus ja mis...
Igaüks tehku järeldusi ja kui tahate materdage mind palju tahate! Mina püsin ikka rajal!
Veel pole see aeg käes aga varsti kus on nii et 1 päev on sinu ukse taga ja teeb tarka nägu ja on viisakas jne. ning uurib ja 2 päev su naabri kalli ukse taga ning sama joru...Mis siis!?
Et mingi foobia-kartus...Ei, ei, nii lähebki sest mujal juba ammu toimib läänes
Vabaduseks nimetatakse ja sõnakuulelikkuseks! Oli vene ajal ja on nüüdki ja tuleb veel!

Et mingi foobia-kartus...Ei, ei, nii lähebki sest mujal juba ammu toimib läänes

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist