Ma ei saanud sellest pahameelepurskest aru.Arnold kirjutas:Moskva linna kaitsepühak, kristlik "Kalevipoeg" jne.
Tänan! Eks igaüks kiidab ikka oma riista, aga jäta teised rahule!
Seletage lahti, mis teile ei meeldi.
Projekti puudumine ongi vastasseisu põhjus. Ei ma tõtta pimesilmi toetama millegi sellise püstitamist, mille tulevane välimus on isegi autoritele üllatuseks.Henn kirjutas:Kui sa kahtled, kuidas 70-80% inimestest sammast pooldada saavad ilma projektita, siis sead samamoodi kahtluse alla iseenda. Kuidas siis sina vastu olla saad (ilma projektita)?
Need pildid, mida kaitseministeerium levitab, ei vasta tegelikkusele. Kui juhindute just neist, siis olete lasknud end petta.Henn kirjutas:Tegelikult pole selleks projekti näha vajagi, see on vaid ehitajale vajalik. Üldmulje ja oma arvamuse kujundamiseks piisab pildistki, mille kohta keegi ei saa öelda, et seda näinud ei oleks.
See on kahjuks demagoogia, kuna nii Tori ratsamonument kui püstitatav võidusammas kuuluvad samasse ajajärku, 20. sajandi esimesse poolde. Samuti olete ignoreerinud minu viiteid monumendi taga seisva loo puudumisse.Henn kirjutas:Pealegi seisneb sinu probleem ilmselt vaid maitseküsimuses. Minu maitsele ei ole jälle sinu toodud näide paslik. Ma ei näe mingit vajadust püstitada 21 sajandil 19 sajandi ausambaid.
http://community.livejournal.com/gaspar ... 669#t20669От Эстонской независимости вообще офигеваю. "Бронзового солдата" снесли, но теперь с размахом ставят новый памятник (примерно на том же месте), только 20-й дивизии СС (эстонской). Что-то Франция как-то не торопится ставить монумент дивизии "Шарельмань".
Saamid on täiesti alles, kõige oma originaalkultuuri, usundi ja elustiiliga.krizz kirjutas: Mid on aga saanud väikerahvastest, kes Venemaaga liideti? Kus on isurid, vadjalased, vepslased jne?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline